Samba yaparak çeyrek finaldeler....Brezilya 4 - Güney Kore 1

 2022 Dünya Kupası son 16 maçında Brezilya, Güney Kore’yi 4-1 yenerek çeyrek finale çıktılar.

05 Aralık 2022 Pazartesi 23:50
Samba yaparak çeyrek finaldeler....Brezilya 4 - Güney Kore 1






Samba yaparak çeyrek finaldeler....Brezilya 4 - Güney Kore 1

   2022 Dünya Kupası son 16 maçında Brezilya, Güney Kore’yi 4-1 yenerek çeyrek finale çıktılar.Brezilya çeyrek finalde Hırvatistan ile oynayacak.Karşılaşmanın 7. dakikasında Brezilya, Vinicius Junior ile 1-0 öne geçti.13. dakikada Brezilya, Neymar'ın penaltı golüyle skoru 2-0 yaptı.29. dakikada Brezilya, Richarlison ile skoru 3-0 yaptı.36. dakikada Brezilya, Lucas Paqueta ile 4-0 öne geçti.44. dakikada Güney Kore'de Woo-young Jung sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı 4-0 Brezilya'nın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarı

   Karşılaşmanın ikinci yarısında Güney Kore’de Jin-su Kim ve Woo-young Jung oyundan çıktılar.Yerine Chul Hong ve John_Ho Son oyuna girdi.63. dakikada Brezilya’da Eder Militan yerini Dani Alvez’e bıraktı.65. dakikada Güney Kore’de In-beom Hwang oyundan çıktı.yerine Seung-Ho Bask oyuna girdi.

   72. Dakikada Brezilya’da Danilo ve Vinicius Junior oyundan çıktılar.Yerine Bremer ve Gabriel Martinelli oyuna girdiler.74. dakikada Güney Kore’de Jae-seong Lee yerini Kanin Lee’ye bıraktı.77. dakikada Güney Kore, Seung-Ho Back ile skoru 4-1 yaptı.80. dakikada Güney Kore’de Gue-Sung Cho yerini Ui-jo Hwang’a bıraktı.Brezilya’da ise Alisson ve Neymar oyundan çıktılar.Yerine Weverton Pereira ve Rodrygo oyuna girdiler. 

   Karşılaşmada başka gol olmadı ve Brezilya, Güney Kore’yi 4-1 yenerek çeyrek finalde Hırvatistan’ın rakibi oldu.

Brezilya:Alisson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Eder Militao, Carlos Casemiro, Lucas Paqueta, Richarlison, Neymar, Raphinha, Vinicius Junior   

Güney Kore:Seung-Gyu Kim, Jin-su Kim, Min-Jae Kim, Moon-Hwan Kim, Young-Gwon Kim, Woo-young Jung, In-beom Hwang, Jae-seong Lee, Heung-min Son, Gue-Sung Cho, Hee-chan Hwang   

Anahtar Kelimeler:
BrezilyaGüney Kore
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.