“Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz”

Mücadele gücü ve takımın hem hücum hem savunma yönüne yardımlarıyla dikkat çeken Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Diego Ribas, "Takım için ne yapmam gerekiyorsa onu yapıyorum" dedi.

03 Aralık 2015 Perşembe 10:40
“Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz”






Ribas, "Çok güzel hava yakaladık. Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. FB TV'ye konuşan ve hedeflerinin her zaman liderlik olduğunu dile getiren Brezilyalı orta saha oyuncusu, "Lider olduğumuz için çok mutluyum. Şu ana kadar ki hedefimize ulaştık sayılır. Çünkü bizim hedefimiz her zaman ligin zirvesinde yer almak. Lider konumda olmak bizi çok iyi hissettiriyor. Şu anda yapmamız gereken aynı konsantrasyonu sürdürmek ve aynı seviyedeki futbolumuza devam etmek" ifadelerini kaydetti.


Kişisel performansı ile ilgili de Ribas, "Takımın hedefleri doğrultusunda, takım içinde herkes ne yapmaya çalışıyorsa benim yapmaya çalıştığım da her zaman bu. Takım için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Takımın kazanması bizim her zaman önceliğimiz. Takımın galibiyetine katkıda bulunabilmek için ne yapmam gerekiyorsa; koşmak, mücadele etmek, savaşmak, şut atmak onu yapıyorum. Bu konuda da kendimi son derece motive hissediyorum. Burada, bu takımın içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Şu anda önemli bir proje doğrultusunda ilerliyoruz. Çok güzel hava yakaladık. Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz. Bu yüzden takıma elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. Tanrı'ya şükür, şu ana kadar da bunu iyi yaptığımı düşünüyorum" dedi.


Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçı içinse Diego Ribas, "Ligde her deplasman maçı son derece zorlu geçiyor. Rakipler size karşı fazlasıyla motive olarak sahaya çıkıyorlar. Taraftar desteğini de arkalarına alarak, kendileri için olumlu bir hava oluşturuyorlar. Bizim ise yapmamız gereken, konsantrasyonumuzu bozmadan yolumuza devam etmek. Özgüvenimizi en üst seviyede tutmaya devam etmek. Bunları başarabilirsek bu maçtan galibiyetle dönmek için çok büyük şansımız olduğunu düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Son Güncelleme: 03.12.2015 10:42
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeDiego Ribas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.