Selçuk İnan krizi çözüldü

Sarı-kırmızılıların kaptanı Milli oyuncu Selçuk İnan idmana çıktı..

22 Kasım 2016 Salı 12:35
Selçuk İnan krizi çözüldü






Sarı-kırmızılıların kaptanı Milli oyuncu Selçuk İnan idmana çıktı..
Galatasaray kaptanı Selçuk inanFenerbahçe ile oynanan derbi maçında ısındırılmasına rağmen oyuna alınmamıştı. Cavanda'nın oyuna girmesiyle birlikte sinirlenen futbolcuya yardımcı antrenör Ayhan Akman müdahale etmiş ve iki isim arasında yedek kulübesinde tartışma yaşanmıştı.
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile yaptığı derbide yardımcı antrenör Ayhan Akman ile yaşadığı tartışma krize neden Selçuk İnan konusunda yönetim kararını verdi. Başkan Dursun Özbek'in Selçuk İnan ile yaptığı görüşme sonrası tecrübeli futbolcu bugünkü sabah idmanında yer aldı.
Çalışma öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Selçuk İnan'ın, teknik direktör Jan Olde Riekerink ve yardımcı antrenör Ayhan Akman ile bir görüşme yapıp özür dilediği, ardından da antrenmana dahil olduğu ifade edildi.

Öte yandan, kulüp başkanı Dursun Özbek'in de bugün gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.