Sezona Beşiktaş galibiyetle başladı

 2021- 2022 sezonu Vodafone Park'ta Beşiktaş- Çaykur Rizespor maçı ile başladı.

13 Ağustos 2021 Cuma 22:14
Sezona Beşiktaş galibiyetle başladı






Sezona Beşiktaş galibiyetle başladı

   2021- 2022 sezonu Vodafone Park'ta Beşiktaş- Çaykur Rizespor maçı ile başladı.Sezonun açılış maçını Beşiktaş 3-0 kazandı.Uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluşan Beşiktaş golü erken buldu.Karşılaşmanın 9. dakikasında Beşiktaş,  Kevin N'Koudou ile 1-0 öne geçti.33. dakikada karşılaşmanın ilk sarı kartını Josef'e yaptığı faul nedeniyle Rizesporlu Sabo gördü.45. dakikada Beşiktaş'ta Welinton, Sabo'ya yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.İlk 45 dakika Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

   Karşılşmanın ikinci yarısına Beşiktaş hızlı başladı.52. dakikada Atiba karşılaşmada skoru 2-0 yaptı.54. dakikada Beşiktaş, Salih Uçan ile mutlak bir golden yararlanamadı.94. dakikada Beşiktaş Larin ile skoru 3-0 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş sezona 3 golle ve 3 puanla başladı.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Salih, Nkoudu, Kenan Karaman

Teknik Direktör:Sergen Yalçın

Çaykur Rizespor: Gökhan, Fabricio, Selim, Holmen, Cemali, Djokovic, Dabo, Ronaldo, Sabo, Alper, Remy

Teknik Direltör:Bülent Uygun

Son Güncelleme: 13.08.2021 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.