• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Sharapova, Çağla Büyükakçay'ı yendi
Spor
Yayınlanma: 26 Kasım 2017 - 20:59

Sharapova, Çağla Büyükakçay'ı yendi

TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliği kapsamında oynanan müsabakada dünyaca ünlü Rus tenisçi Sharapova, milli sporcu Çağla Büyükakçay'ı yendi.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Sharapova, Çağla Büyükakçay'ı yendi
İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliği kapsamında oynanan müsabakada dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, milli sporcu Çağla Büyükakçay'ı 2-0 yendi.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğiyle düzenlenen ve Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliği, TTF Başkanı Cengiz Durmuş, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Nihat Özdemir, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Beşiktaşlı milli oyuncu Gökhan Gönül ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Işıl Alben de takip etti.

Kadınlar eski dünya 1 numarası Sharapova, dünya sıralamasında 160. basamakta bulunan Çağla Büyükakçay ile karşı karşıya geldi.

Kariyerinde 5 grand slam şampiyonluğu bulunan 30 yaşındaki Sharapova, Çağla Büyükakçay karşısında ilk seti tie-break sonucunda 7-6 kazandı. İkinci seti de rahat bir şekilde 6-0 kazanan Sharapova, müsabakadan 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sharapova, Sinan Erdem Spor Salonu'nda inanılmaz bir atmosfer olduğunu belirterek, 'Burada özel bir ortam var. İstanbul hakkında harika şeyler söyleyebilirim. Böyle bir etkinliğin parçası olduğum için mutluyum. Destekleri için tüm seyircilere çok teşekkür ediyorum. Çağla'ya karşı oynamak hem zor hem de keyifliydi. Çağla'nın performansının her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay ise böyle bir etkinlikte yer aldığı için herkese teşekkür ettiğini aktararak, 'Sharapova ile karşılaşmak büyük bir zevkti. Ona, Türkiye'ye geldiği için teşekkür ediyorum. Tenis ve benim adıma muhteşem bir gün yaşandı. Türkiye Tenis Federasyonu ve Türk Ekonomi Bankası'na da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Ödül töreni yapıldı

Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay arasında oynanan müsabakanın ardından ödül töreni gerçekleştirildi.

İlk olarak karışık çiftler maçında mücadele eden genç Türk tenisçilere ödülleri takdim edildi.

Ardından sırasıyla Çağla Büyükakçay ile Sharapova ödüllerini aldı. İki tenisçiye de ödüllerini TTF Başkanı Cengiz Durmuş ile TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici takdim etti.

TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliğine Türk tenisseverler yoğun ilgi gösterdi.

Türk tenisçiler boy gösterdi

Etkinlikte ilk olarak Türk tenisinin genç yıldızları karışık çiftler maçında karşı karşıya geldi.

Berfu Cengiz ile Sarp Ağabigün ikilisi, İpek Öz-Mert Naci Türker çiftini 7-5'lik setler sonucunda 2-0 mağlup etti.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe Taraftarına Alkışlı Jest
Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe Taraftarına Alkışlı Jest
16 Yıl Aradan Sonra Geri Dönen Kocaelispor’da Süper Lig Heyecanı
16 Yıl Aradan Sonra Geri Dönen Kocaelispor’da Süper Lig Heyecanı
Fenerbahçe Yeni Sezondaki İlk Resmi Maçına Çıkıyor! Yarın Feyenoord’a Konuk Olacak!
Fenerbahçe Yeni Sezondaki İlk Resmi Maçına Çıkıyor! Yarın Feyenoord’a Konuk Olacak!
Son Haberler
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını...
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı Var
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı...
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası Sonrası Acil İniş Yaptı
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası...
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
'Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez'
'Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez'

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.