Sivasspor galibiyete hasret I DG Sivasspor 0-FTAV Antalyaspor 0

 Demir Grup Sivasspor evinde FTAV Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. 

15 Aralık 2020 Salı 08:31
Sivasspor galibiyete hasret I DG Sivasspor 0-FTAV Antalyaspor 0






DG Sivasspor'da gakibiyethasreti devam ediyor I DG Sivasspor 0-FTAV Antalyaspor 0

   Demir Grup Sivasspor evinde FTAV Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. Ligde son olarak 5. haftada Kayserispor’u deplasmanda mağlup eden Sivasspor,  daha sonra oynadığı yedi maçta üç mağlubiyet, dört beraberlik alabildi.

   Demir Grup Sivasspor’da yeni tip corona virüsüne (Covid-19) yakalanan teknik direktör Rıza Çalımbay’dan sonra takımın başında 3 maça çıkan yardımcı antrenör Bülent Albayrak’ın da testi pozitif çıkarken, Antalyaspor maçında teknik sorumlu olarak Kenan Oktay takımın başında sahaya çıktı.

Bu beraberlikle Sivasspor’un puanı 11, Antalyaspor’un puanı ise 14 oldu.

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Samassa, Barış (Dk. 65 Camara), Robin Yalçın, Appindangoye, Uğur, Fajr, Claudemir (Dk. 75 Kone), Hakan, Gradel, Yatabare (Dk. 81 Felix), Kayode

FRAPORT TAV ANTALYASPORBoffin, Bünyamin, Naldo, Ersan, Kudryashov, Sam (Dk. 65 Orgill), Fredy, Nuri, Amilton (Dk. 65 Gökdeniz), Podolski (Dk. 87 Eren), Jahovic

SARI KART: Gradel (Demir Grup Sivasspor)

Son Güncelleme: 15.12.2020 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.