Sivasspor üç puanı üç golle aldı, Sivasspor 3-Ankaragücü 1

 Sivasspor evinde Ankaragücü'nü 3 golle yendi.

06 Ekim 2019 Pazar 16:09
Sivasspor üç puanı üç golle aldı, Sivasspor 3-Ankaragücü 1






Sivasspor üç puanı üç golle aldı, Sivasspor 3-Ankaragücü 1

   Sivasspor evinde Ankaragücü'nü 3 golle yendi.Yeni Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçta Sivasspor, Ankaragücü'nü konuk etti. Karşılaşmanın 15. dakikasında Orgill'in attığı golle Ankaragücü 1-0 öne geçti. Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş 26. dakikada Sivasspor'a beraberlik golünü getirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

    Maçın ikinci yarısına Sivasspor hızlı başladı. Mert Hakan Yandaş, 48. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve Sivasspor öne geçti: 2-1.Sivasspor'da perdeyi kapatan golü 90+2. dakikada Yatabare attı, Çalımbay ve öğrencileri galibiyete uzandı.Alınan bu sonucun ardından Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor 12 puana ulaştı. Cezası sebebiyle bu maçta kulübede yer alamayan Metin Diyadin ve öğrencileri ise 8 puanla haftayı tamamladı.Milli maçlar sebebiyle lige verilecek aranın ardından Demir Grup Sivasspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşırken, Ankaragücü evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

(Ajansspor)

Anahtar Kelimeler:
SivassporMKE Ankaragücü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.