Süper Kupa Trabzonspor'un

  Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzasine götüren Sivasspor , Süper Kupa için karşı karşıya geldiler.

30 Temmuz 2022 Cumartesi 22:34
Süper Kupa Trabzonspor'un






Süper Kupa Trabzonspor'un

    Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzasine götüren Sivasspor , Süper Kupa için karşı karşıya geldiler.Geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğuna ulaşan Trabzonspor, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupayı kazanan taraf oldu. Daha önce 2009-2010 ve 2019- 2020 sezonlarının Süper Kupası’nı kazanan Trabzonspor, 3. kez bu kupayı müzesine götürdü.Trabzonspor 37. dakikada Andreas Cornelius'un golüyle 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 galibiyeti ile tamamlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Trabzonspor, 51. dakikada yeniden Cornelius'un bulduğu gol ile farkı 2'ye yükseltti. Trabzonspor, 64. dakikada Larsen ile skoru 3-0'a getirdi. Karşılaşmanın 74. dakikasında Trabzonspor, Kouassi'nin ceza sahası içerisinde yerde kalması sonrası penaltı kazandı. Topun başına geçen Bakasetas şutunda topu filelere gönderdi ve skoru 4-0'a getirdi. Mücadelenin 90+4. dakikasında Emrehan Gedikli bir penaltı atışından yararlanamadı. Maç 4-0'lık Trabzonspor galibiyetiyle sona erdi.

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hugo, Dorukhan, Eren Elmalı, Visca, Hamsik, A. Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Cornelius.

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Ulvestad, Robin, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Son Güncelleme: 30.07.2022 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.