Süper Lig fisktürü belli oldu

Süper Lig'de derbi maçlarının oynanacağı haftalar belli oldu.

26 Ağustos 2020 Çarşamba 23:23
Süper Lig fisktürü belli oldu






Süper Lig fisktürü belli oldu.

  Süper Lig'de derbi maçlarının oynanacağı haftalar belli oldu. Ligin ilk haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşılaşacak.Süper Lig’in 2020-2021 sezonunun fikstürü çekildi. Çekilen fikstür sonrasında derbi maçlarının da haftası da belli oldu.

2020 - 2021 Sezonu Süper Lig fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Yeni fikstürte ezeli rakiplerin karşılaşmaları taraftarları şimdiden hareketlendirdi. Casinoslot üzerinden çok sayıda taraftar heyecan dolu karşılaşmayı şimdiden yakın takibe aldı.

TFF resmi sitesinde yer alan habere göre  Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un aralarında oynayacakları kritik maçların haftaları şöyle;

1. Hafta Trabzonspor – Beşiktaş

3 . Hafta Galatasaray – Fenerbahçe

6. Hafta: Fenerbahçe – Trabzonspor

10. Hafta Fenerbahçe – Beşiktaş

15. Hafta Trabzonspor – Galatasaray

19. Hafta: Beşiktaş – Galatasaray

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine Süper Lig kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Fikstür çekiminin ardından değerlendirmede bulunan TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, "Fikstür herkese hayırlı olsun. İnşallah yeni sezonda sakatlıksız, Fair-Play çerçevesinde, seyir zevki yüksek maçlar izleriz. Tüm takımlara başarılar diliyorum" derken TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem de "Tüm müsabakaların centilmence geçmesini bekliyoruz. Önümüzdeki sezon Türk futbolunun marka değerinin daha yukarılara çıkacağına inanarak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 02.09.2020 22:32
Anahtar Kelimeler:
Süper Liğ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.