Temsilcilerimiz avrupa sınavında

Fenerbahçe Turkish Airlines EuroLeague'in 11. hafta mücadelesinde Panathinaikos’a konuk olacak.

07 Aralık 2018 Cuma 07:51
Temsilcilerimiz avrupa sınavında






Temsilcilerimiz avrupa sınavında

   Fenerbahçe Turkish Airlines EuroLeague'in 11. hafta mücadelesinde Panathinaikos’a konuk olacak. Şu ana dek sadece bir kez mağlup olan ve 9 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, ligde lider durumda bulunuyor. Fenerbahçe yakaladığı seriyi Panathinaikos deplasmanında da sürdürmek istiyor. Panathinaikos ise beşer galibiyet ve yenilgi sonunda 8. sırada yer aldı.Bu akşam TSİ 22:30’da oynanacak mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.  

   Turkish Airlines EuroLeague'de bir diğer karşılaşmada Anadolu Efes sahasında Real Madrid'i konuk ediyor.11. hafta maçında son 5 maçını kazanan ve bu sezon sadece 2 mağlubiyeti bulunan temsilcimiz Anadolu Efes sahasında Real Madrid'le oynayacak. Avrupa Ligi tarafından "haftanın maçı" olarak seçilen karşılaşma'da Anadolu Efes rakibini yenerek serisini sürdürmek istiyor.Bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak mücadele beIN Sports 4’ten naklen yayımlanacak.  Ligde iki takımın da sekizer galibiyet ve ikişer mağlubiyeti bulunurken, Anadolu Efes averajla Real Madrid’in gerisinde 4. sırada yer alıyor.

Darüşşafaka 71- Maccabi 73

   Turkish Airlines EuroLeague'in 11. maç döneminde temsilcilerimizden Darüşşafaka Tekfen, İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv'i konuk etti.Karşılaşmanın ilk çeyreği 17-17'lik eşitlikle sona erdi. İkinci çeyrekte daha etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz, ilk yarıyı 42-36 üstün kapattı. Üçüncü çeyrekte farkı daha da arttıran Darüşşafaka, son çeyreğe 62-51 önde girmeyi başardı. Son çeyreğin başında Darüşşafaka, 65-51'lik skoru yakalasa da Wilbekin liderliğinde Maccabi Tel Aviv, 4:12 kala skoru 66-65 yaptı. Wilbekin'in sayılarıyla etkinliğini sürdüren konuk ekip, son 2 dakikaya da 68-73 önde girdi. Darüşşafaka, skoru 71-73'e getirse de son topu kullanamayınca karşılaşmadan mağlup ayrıldı.Bu sonuçla temsilcimiz, 11. maçında 10. yenilgisini alırken Maccabi ise 3. galibiyetini elde etti.

 Fanatik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.