Terim "Takıma sakatlar ordusu diyebiliriz"
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terin ve futbolcu Sinan Gümüş birlikte basın toplantısı düzenlediler.Yarın akşam oynayacakları FC Schalke 04 karşılaşması öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Takıma sakatlar ordusu diyebiliriz. Ama bu takıma ordu diyorsak başında da bir kumandan varsa geriye cephane kalıyor. Yarın da cephane olarak 50 bin tane taraftarımız olacağından dolayı bu konunun üzerinde çok fazla durmamamız lazım. Hala savaşabiliriz. Sakat oyuncularımız aramızda olsalardı derinlik ve hamle açısından çok iyi olurdu ama değiller. Bu konuyu devamlı gündeme getirmenin anlamı yok." dedi.
FC Schalke 04 maçı ile ilgili olarak konuşan Sinan Gümüş yarın oynayacakları maçın çneminin farkında olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti;"Hocamız bana güveniyor ve farklı görevler veriyor. Verilen her görevi hangi pozisyonda olursa olsun en iyi şekilde yerine getirmek istiyorum. Hocamız beni nerede görüyorsa orada oynarım. Fatih Hoca’nın gelişinden sonra kendi adıma da takımımız adına da gelişim gösterdiğimizi söyleyebilirim. Bana seviye atlattığı için kendisine her zaman teşekkür ediyorum. Bana her konuda çok yardımcı oluyor. Umarım önümüzdeki yıllarda da beraber çalışırız ve daha iyi bir Sinan görürüz.
Camia ve takım olarak yarın oynayacağımız maçın öneminin farkındayız. İlk iki maçta 3 puan aldık. Bu iki maçta daha fazla puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü, Porto maçında üst düzey bir performans sergiledik. Oradan 3 puanla ayrılabilirdik, olmadı. Bu nedenle yarın bizim için daha önemli. Taraftarımızın gücüyle birlikte iyi bir maç sergilememiz lazım. Taraftarımız bizi 90 dakika desteklerse, biz iyi bir taktikle maça çıkarsak, 90 dakika mücadele edersek yarınki maçtan 3 puanla ayrılacağımızı umuyorum.
Her futbolcu Şampiyonlar Ligi’nde oynamak ister. Üst seviyede performans sergilemek her oyuncu için önemli. Şampiyonlar Ligi’ni bütün dünya izliyor. O yüzden takım olarak iyi konsantre oluyoruz. Bütün ailemin orada olmasından dolayı, Bayern Münih’le karşılaşmayı çok isterim.”