Trabzonspor, Konyaspor'u 3-1 yendi

Süper Lig 20. hafta maçında Trabzonspor evinde Konyaspor'u 3-1 yendi.

19 Ocak 2021 Salı 20:59
Trabzonspor, Konyaspor'u 3-1 yendi






Trabzonspor, Konyaspor'u 3-1 yendi

    Süper Lig 20. hafta maçında Trabzonspor evinde Konyaspor'u 3-1 yendi.Karşılaşmada ilk gol 22. dakikada geldi.22. dakikada Nwakaeme, Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.39. dakikada  Amir’in ceza sahası dışından çektiği sert şut az farkla dışarı gitti.İlk yarı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısına Trabzonspor hızlı başladı.56. dakikada Falvio’nun plasesi ile Trabzonspor karşılaşmada 2-0 öne geçti.60. dakikada Djaniny, Trabzonspor'u 3-0 öne geçiren golü attı.88. dakikada Shengelia Konyaspor'un karşılaşmada tek golünü kaydetti.Karşılaşmada başka gol olmadı ve karşılaşmayı Trabzonspor 3-1 kazandı.

   Bu galibiyetle puanını 30 yapan Trabzonspor, ligdeki yenilmezlik serisini de dört maça çıkardı. Üst üste üçüncü lig maçından da mağlubiyetle ayrılan Konyaspor ise 22 puanda kaldı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporKonyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.