Trabzonspor tur şansını Roma'ya taşıdı

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Play-Off turu ilk maçında İtalyan devi Roma’ya evinde 2-1 yenildi.

20 Ağustos 2021 Cuma 08:25
Trabzonspor tur şansını Roma'ya taşıdı






Trabzonspor tur şansını Roma'ya taşıdı

   UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Play-Off turu ilk maçında İtalyan devi Roma’ya evinde 2-1 yenildi.Karılaşmanın ilk yarısında iki takım da yakaladıkları fırsatları golle sonuçlandıramadı ve ilk yarı golsüz berabere sonuçlandı.

     Karşılaşmanın ikinci yarısında  Roma 55. dakikada kaptan Lorenzo Pellegrini ile 1-0 öne geçti.64. dakikada Trabzonspor, Andreas Corneliu ile skoru 1-1 yaptı.Golden sonra  Roma karşısında öne geçme fırsatlarını değerlendiremeyen Trabzonspor, 81. dakikada  Eldor Shomurodov’un golü  ile 2-1 geriye düştü.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Roma sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu ve rövanş öncesi avantaj sağladı. İki ekip 26 Ağustos’ta Roma’da tekrar kozlarını paylaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.