Trabzonspor zirveye oturdu

 Trabzonspor evinde konuk ettiği Gaziantep'i farklı yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

19 Ekim 2019 Cumartesi 19:52
Trabzonspor zirveye oturdu






Trabzonspor zirveye oturdu

   Trabzonspor evinde konuk ettiği Gaziantep'i farklı yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Gaziantep'i konuk etti. Ev sahibi, 4-1'lik skorla üç puana uzandı ve 15 puana çıkarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Gaziantep FK ise 11 puanda kaldı.

   Trabzonspor'un golleri 9'da Sturridge, 14'te Sörloth, 76'da Sosa'dan ve 81'de Yusuf Sarı'dan geldi. Gaziantep'in tek golünü ise 54'te Jefferson kaydetti.Zirveye yükselen Trabzonspor'da ilk kez 11'de başlayan yıldız golcü Daniel Sturridge ve takımın gol yükünü çeken Alexander Sörloth'un uyumu dikkat çekti. İkili birbirlerinin gollerinde asiste de imza attı.Sturridge bordo-mavili formayla ilk golünü attı ve meşhur dansını da tribünler önünde yaptı.Gaziantep'te Kayode, 84'te VAR incelemesiyle oyundan atıldı.

(Skor)

Son Güncelleme: 19.10.2019 21:19
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporGaziantep
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.