Türk derbisini galibi Fenerbahçe Beko

  Fenerbahçe Beko , Turkish Airlines EuroLeague 24. hafta maçında Anadolu Efes’i konuk etti.

01 Mart 2019 Cuma 07:25
Türk derbisini galibi Fenerbahçe Beko






Türk derbisini galibi Fenerbahçe Beko

    Fenerbahçe Beko , Turkish Airlines EuroLeague 24. hafta maçında Anadolu Efes’i konuk etti. Rakibini 84-66 yenen Fenerbahçe Beko , 21. galibiyetine imza atarak; play off'a saha avantajıyla girmeyi garantiledi.

   Fenerbahçe Beko: 84 - Anadolu Efes: 66

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik

Hakemler: Robert Lottermoser (Almanya), Carlos Peruga (İspanya), Piotr Pastusiak (Polonya)

Fenerbahçe Beko: Ali Muhammed 8, Green 2, Datome 13, Melli 4, Ahmet Düverioğlu 2, Melih Mahmutoğlu, Kalinic 15, Sloukas 17, Guduric 11, Vesely 8, Sinan Güler, Tarık Biberovic 4

Anadolu Efes: Larkin 13, Beaubois 5, Anderson 5, Moerman 18, Dunston 4, Doğuş Balbay, Motum 4, Pleiss 11, Micic 2, Simon 2, Buğrahan Tuncer, Sertaç Şanlı 2

1. Periyot: 20-17

2. Periyot: 43-29

3. Periyot: 57-47

Obradovic, "Birkaç dakika hariç genel olarak iyi oynadık"

Fenerbahçe Beko  Başantrenörü Zeljko Obradovic,  Anadolu Efes maçının ardından basın toplantısı düzenledi.

   84-66 kazandığı karşılaşmada iyi oyuna vurgu yapan Obradovic, "Birkaç dakika hariç genel olarak iyi oynadık. Savunmamız çok iyiydi. Hücumda akıllı oynadık. Antrenör olarak da bazı dakikalarda; neden ve ne şekilde oynadığımızı iyi oynarken, anlamam gerekiyor. Derin bir analiz yapmamız gerekiyor.  Çok önemli bir galibiyet. Çok iyi bir takıma ve çok saygı duyduğumuz bir ekibe karşı oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlara da teşekkür ediyorum" dedi.

 Ergin Ataman "İlk 6 dakika haricinde oyunun kontrolünü ele geçiremedik"

   Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:"Fenerbahçe Beko takımını tebrik ederim. Bu akşam gerçekten çok iyi bir basketbol oynadılar. Özellikle üç sayılık atışlarda, 5-6 atışı el üstünden son saniyelerde sayıya çevirdiler. İlk 6 dakika haricinde oyunun kontrolünü ele geçiremedik. Özellikle ilk devrede oyun disiplinini kaybettik ve çok sayıda top kaybı yaptık. İkinci yarıda kendi oyunumuzu oynadığımızı düşünüyorum ama Fenerbahçe Beko bu akşam iyi oynadı. Euroleague'de 6 maçımız daha var ve yerimizi koruyoruz. Bu maçı geride bırakıp, önümüzdeki hafta oynayacağımız Barcelona maçına hazırlanacağız."

Turkish Airlines EuroLeague 24. hafta puan durumu

Son Güncelleme: 01.03.2019 07:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.