Türk Milli Takımı müthiş başladı

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda A Milli Takımız, Hollanda'yı 4-2 yenerek müthiş bir başlangıç yaptı.

24 Mart 2021 Çarşamba 22:01
Türk Milli Takımı müthiş başladı






Türk Milli Takımı müthiş başladı

   2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda A Milli TakımızHollanda'yı 4-2 yenerek müthiş bir başlangıç yaptı. A Milli Takımıza karşılaşmanın 15. dakikasında Burak Yılmaz ile 1-0 öne geçti.34’. dakikada kazanılan penaltı atışından Burak Yılmaz A Milli Takımımızı 2-0 öne geçirdi.Karşılaşmanın ilk yarısı A Milli Takımının 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 46. dakikada Hakan Çalhanoğlu A Milli Takımımızı 3-0 öne geçirdi.75. dakikada Hollanda, Klaassen ile durumu 3-1 yaptı.76. dakikada Luuk de Jong'un golü ile Hollanda karşılaşmada durumu 3-2 yaptı.81. dakikada sahneye tekrar maçın başarılı oyuncusu Burak Yılmaz çıktı ve karşılaşmada durumu 4-2 yaptı.Karşılaşma A Milli Takımımızın 4-2 galibiyeti ile sonuçlandı.  

      Bu sonuçla grupta 3 puanla başlayan millilerimiz, liderlik koltuğuna oturdu. Hollanda ise gruba puansız başlangıç yaptı. A Milli Takımımız, 27 Mart Cumartesi günü Norveç ile İspanya’da karşılaşacak. Hollanda ise aynı gün sahasında Letonya’yı konuk edecek.

 

Son Güncelleme: 25.03.2021 08:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.