Türk Savaş Sporu Sayokan Hollanda'da

Sayokan Dünya Federasyonu Yönetim Kurulu kararıyla görevlendirilen Emirhan Kuzu, ara vermeden çalışmalarına başladı.

30 Mart 2016 Çarşamba 08:30
Türk Savaş Sporu Sayokan Hollanda'da






Türk Savaş Sporu Sayokan Hollanda'da

Türk Savaş Sanatı Sayokan Hollanda Temsilcisi ve Vakıf Genel Başkanı Emirhan Kuzu, Sayokan Avrupa Kıta Temsilciliği görevine getirildi. Sayokan Dünya Federasyonu Yönetim Kurulu kararıyla görevlendirilen Emirhan Kuzu, ara vermeden çalışmalarına başladı.

Avrupa’da bulunan mevcut temsilciliklerin çalışmalarını hızlandırmak istediklerini belirten Sayokan Avupa Kıta Temsilcisi Emirhan Kuzu, bu yolda birlikte çalışacak arkadaşlarla yeni yol haritası çizeceklerini söyledi. Dernek, vakıf ve federasyonlaşma yönünde girişimlerde bulunmayı planladıklarını kaydeden Kuzu, açıklamalarına şöyle devam etti: “Sayokan Avrupa Temsilciliği’nin merkezi Hollanda’dır. Bu sebeple Hollanda’nın, Avrupa’da yaygınlaşacak Alplık Okulları, dernek, vakıf ve temsilciliklerin eğitim kampı olması, bir nevi Avrupa’nın Sayokan Akademi Merkezi haline dönüşmesini arzu ediyoruz. Bu çalışmaları yaparken seminer organizasyonları planlıyoruz. Bununla birlikte basın aracılığıyla Türk Savaş Sanatı Sayokan’ın daha geniş çevrelere tanıtmak istiyoruz. Gayemiz, 7’den 70’e insanlar içinde hiçbir şekilde ayrım yapmadan herkese ulaşmak temiz ve sağlıklı bir toplumum yetişmesine yardımcı olmaktır.”

Yeni yapılanmada görev alacak arkadaşlarla birlikte yılmadan çalışacaklarını ifade eden Emirhan Kuzu, “Avrupa’daki yeni oluşumlarımız sağlandıktan sonra Karabük Safranbolu’da inşasına başlanan Türük Korgan Projesine dahil olmaları sağlanacaktır. Böylece dünyada eşi olmayan bir projeye destek olarak bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. İlerleyen zamanlarda temsilciliklerimizde arkadaşlarımızın bilgileri federasyonun web sitesinde yayınlanacaktır” dedi.

Sivaslı olan Emirhan Kuzu, 16 yıldır Hollanda’da yaşıyor. Ortaokulda başlayan spor sevgisinin bu alanda birçok kurumlarda üst düzey yöneticilik yapmasına vesile olduğunu belirten Kuzu, şu anda Sayokan haricinde Sağlık Hizmeti ve Danışmanlık Vakfı Başkanlığı, Hasta ve Yaşlı Bakım Şirketi İşletmeciliği ayrıca yerel bir gazetenin Avrupa Basın Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyor.

Son Güncelleme: 30.03.2016 08:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.