Türkiye 2 - İtalya 3

 Türkiye, özel maçta karşı karşıya geldiği İtalya'ya 3-2 mağlup oldu.

30 Mart 2022 Çarşamba 11:29
Türkiye 2 - İtalya 3






Türkiye 2 - İtalya 3

   Türkiye, özel maçta karşı karşıya geldiği İtalya'ya 3-2 mağlup oldu. Maça iyi başlayan Türkiye A Milli Futbol Takımı gol düellosu şeklinde geçen maçta rakibine yenilerek, tarihinde İtalya'ya karşı ilk galibiyeti alma şansını da kaçırdı.2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde deplasmanda Portekiz’e 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası şansını kaybeden Türkiye A Milli Futbol Takımı, Kuzey Makedonya’ya 1-0 mağlup olarak aynı kaderi paylaşan son Avrupa şampiyonu İtalya ile Konya’da özel maçta karşı karşıya geldi.

   Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan maça çok iyi başlayan Türkiye, A Milli Futbol Takımı henüz 4. dakikada Cengiz Ünder ile öne geçti. İtalya, 35. dakikada Cristante, 39. dakikada Raspadori’nin golleriyle karşılaşmanın ilk yarısından 2-1 galip ayrıldı.

     Karşılaşmanın ikinci yarısında İtalya 69. dakikada Raspadori’nin gollüyle mücadele 3-1 öne geçti. Türkiye A Milli Futbol Takımı  83. dakikada Serdar Dursun ile farkı bire indirse de, kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-2 İtalya’nın üstünlüğü ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.