Türkiye 3- Hırvatistan 3

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Hırvatistan 3-3'lük berabere kaldı.

12 Kasım 2020 Perşembe 08:49
Türkiye 3- Hırvatistan 3






Türkiye 3- Hırvatistan 3

   A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Hırvatistan 3-3'lük berabere kaldı.UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Rusya ve Macaristan'a karşı oynayacağı maçlar öncesinde hazırlık maçında Hırvatistan ile karşılaşan A Milli Takımımız, sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

   Karşılaşmanın 23. dakikasında Cenk Tosun’un penaltı golüyle 1-0 öne geçen ay-yıldızlılar, 32. dakikada Ante Budimir’e engel olamayınca durum 1-1’e geldi.41. dakikada Deniz Türüç’ün attığı golle millilerimiz soyunma odasına 2-1’lik üstünlükle girdi.

   İkinci yarıda Hırvatistan 53’te Mario Pasalic, 56’da Josip Brekalo ile bir anda 3-2’lik üstünlüğü sağlarken, 58’de Cengiz Ünder’in harika golüyle durum 3-3’e geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.