• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye 79- Karadağ 69
Spor
Yayınlanma: 14 Eylül 2018 - 22:14

Türkiye 79- Karadağ 69

 2019 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, Karadağ mücadelesini 79-69'luk skorla kazandı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Türkiye 79- Karadağ 69
Türkiye 79- Karadağ 69

   2019 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, Karadağ mücadelesini 79-69'luk skorla kazandı.

   Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, Karadağ mücadelesini 79-69'luk skorla kazandı.Ay-yıldızlılarımız I Grubu’ndaki ikinci maçında 17 Eylül Pazartesi günü TSİ 21:00’de deplasmanda Slovenya ile karşılaşacak.Ankara Spor Salonu’nda oynanan ve NTV Spor’dan da naklen yayınlanan mücadele öncesi Türk basketbolunun duayen isimlerinden, eski basketbolcu, gazeteci ve yorumcu İsmet Badem anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

   A Milli Erkek Takımımız ile Karadağ arasındaki mücadeleyi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan ve TBF Yetkilileri de takip etti.Millilerimiz mücadeleye Scottie Wilbekin, Doğuş Balbay, Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Ege Arar beşiyle başladı. Düşük tempodaki ilk bölümde pota altına top indiren Karadağ, Dubljevic’in sayılarıyla 5. dakikayı 10-8 önde geçti. Ersan İlyasova ve Semih Erden’in boyalı alanda oyuna ağırlığını koymasıyla hücumları değerlendiren Ay-yıldızlılarımız, durumu da 18-10’a getirdi. İlk periyotu 26-18 önde tamamlayan millilerimiz, ikinci çeyreğin başında da skor üstünlüğünü koruyarak 15.dakikada farkı 13 sayıya çıkarttı (33-20). Mücadelenin ilk yarısını A Milli Erkek Takımımız, Cedi Osman’ın turnikesiyle 45-37 önde kapattı.

Üçüncü periyotun başında Cedi Osman’ın basketleriyle hücumlardan sayı çıkartan millilerimiz, 25.dakikada durumu 52-45 yaptı. Pota altında Bojan Dubljevic’i kullandığı dakikalarda skor bulmakta zorlanmayan konuk ekip karşısında Ay-yıldızlılarımız son 10 dakikalık bölüme 60-56 üstün girdi. Karşılaşmanın dördüncü çeyreğine Semih Erden ve Ersan İlyasova’nın basketleriyle giren millilerimiz, farkı da 9 sayıya çıkarttı (65-56). Mola alan Karadağ, ara sonrasında pota altına top indirerek hücum etmeyi sürdürdü. Ancak A Milli Erkek Takımımız, 35.dakikasını 73-62 üstün geçtiği mücadeleden 79-69 galibiyetle ayrıldı.

TÜRKİYE (79): Scottie Wilbekin 2, Kartal Özmızrak, Doğuş Balbay 4, Cedi Osman 18, Metin Türen, Ersan İlyasova 17, Semih 

Kaynak;TBF 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Fenerbahçe Medicana, Burutay Subaşı’nı duyurdu
Fenerbahçe Medicana, Burutay Subaşı’nı duyurdu
Transfer dönemi resmen başladı
Transfer dönemi resmen başladı
Aliağa FK Sergen’le imzaladı
Aliağa FK Sergen’le imzaladı
Çeşme’de Dünya Motosurf Şampiyonası başlıyor
Çeşme’de Dünya Motosurf Şampiyonası başlıyor
Son Haberler
En dağınık, en pasaklı 4 burç: Temizliğe düşmanlar
En dağınık, en pasaklı 4 burç: Temizliğe düşmanlar
Fiyatı dibe vurdu, vatandaş akın etti! 1000 TL'den 359,90 TL'ye düştü! Tezgahlarda kapış kapış gidiyor
Fiyatı dibe vurdu, vatandaş akın etti! 1000 TL'den 359,90 TL'ye düştü!...
Abur cubura son: Market cipslerini unutturacak! Sağlıklı, lezzetli ve doğal cips tarifi
Abur cubura son: Market cipslerini unutturacak! Sağlıklı, lezzetli...
Dev indirim başladı: Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! O markete koşan kazanacak
Dev indirim başladı: Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! O...
Türkiye’ye çifte felaket geliyor! İki uzman peş peşe uyardı: Tarihte görülmedi
Türkiye’ye çifte felaket geliyor! İki uzman peş peşe uyardı: Tarihte...
MİT, Şehit üsteğmenin naaşını kaçıran teröristi paketledi
MİT, Şehit üsteğmenin naaşını kaçıran teröristi paketledi

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.