UEFA Avrupa Ligi’nde rakiplerimiz belli oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray’ın rakipleri belli oldu.

02 Ağustos 2021 Pazartesi 19:27
UEFA Avrupa Ligi’nde rakiplerimiz belli oldu






UEFA Avrupa Ligi’nde rakiplerimiz belli oldu

   UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray’ın rakipleri belli oldu. Fenerbahçe’nin play-off turundan dahil olduğu kurada Galatasaray’ın de 3. ön eleme turunda St. Johnstone’u elemesi halinde karşılaşacağı rakip belirlendi.

   Fenerbahçe, play-off turunda Neftçi – Helsinki eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım ilk maçını Kadıköy’de oynayacak.

   Galatasaray, play-off turuna kalırsa Danimarka’nın Randers takımıyla karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım ilk maçını deplasmanda oynayacak. Aksi durumda ise Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği St. Johnstone’ı eleyemezse; UEFA Konferans Ligi ön elemesi play-off turunda “Vojvodina-LASK” eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

   Avrupa Ligi’nde play-off turu maçları 19 ve 26 Ağustos’ta oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.