Uşak Sportif Bulkaz'la Zafer Peşinde

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde bu sezon oynadığı 3 maçı da kaybeden Uşak Sportif, yarın namağlup Darüşşafaka Doğuş'u ağırlayacak. Uşak Üniversitesi Spor Salonu'ndaki mücadele saat 17.00'de başlayacak. Sezon başlarken kendi isteği...

31 Ekim 2014 Cuma 13:47
Uşak Sportif Bulkaz'la Zafer Peşinde






TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde bu sezon oynadığı 3 maçı da kaybeden Uşak Sportif, yarın namağlup Darüşşafaka Doğuş'u ağırlayacak.
Uşak Üniversitesi Spor Salonu'ndaki mücadele saat 17.00'de başlayacak. Sezon başlarken kendi isteği ile görevi devrettiği antrenör Mehmet Kabaran'ın hafta başında istifa etmesinin ardından yeniden dümene geçen Ozan Bulkaz, "Çıkış yakalamanın zamanı geldi" dedi.
12 yıl önce kurduğu takımı Bölgesel Lig'den Avrupa'ya taşımayı başaran Bulkaz, "Taraftarımızın desteğiyle yeniden yükselişe geçeceğiz. Darüşşafaka Doğuş'u yenerek çarşamba günü Tsmoki Minsk'i Uşak'ta ağırlayacağımız tarihihimizin ilk Avrupa sınavına moralli çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.