Voleybol Federasyonu, Amway ile sponsorluk sözleşmesini uzattı

 İSTANBUL / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Amway arasındaki Milli Takımlar tedarik sponsorluğu işbirliğinin devamı için bugün bir basın toplantısı ve imza töreni gerçekleştirildi. İstanbul Ceylan InterContinental Otel'de düzenlenen...

21 Mayıs 2015 Perşembe 13:34
Voleybol Federasyonu, Amway ile sponsorluk sözleşmesini uzattı






 İSTANBUL /

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Amway arasındaki Milli Takımlar tedarik sponsorluğu işbirliğinin devamı için bugün bir basın toplantısı ve imza töreni gerçekleştirildi.

İstanbul Ceylan InterContinental Otel'de düzenlenen toplantıya TVF Başkanı Özkan Mutlugil, Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu ve Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün ile birlikte A Bayan Milli Takım sporcuları Asuman Karakoyun ve Yeliz Başa katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Amway ile olan işbirliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TVF Başkanı Özkan Mutlugil, "TVF olarak Amway Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden son derece memnunuz. Amway ile Milli Takımlar Tedarik Sponsoru olarak geçirdiğimiz iki yılın ardından anlaşmamızı üçüncü yıla uzatıyoruz. Kendilerine Türk voleyboluna katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Amway ile birlikte Milli Takımlar Tedarik sponsorluğunun yanı sıra geçen sene başlattığımız ve TVF olarak büyük önem verdiğimiz Filenin Fidanları projesini de devam ettiriyoruz. Çocukların spor sevgisini artırarak, başarılı voleybolcular ve voleybol sever kitleler yaratmayı hedefleyerek yola çıktığımız bu projede, geçen sene 20 ildeki okullara mini voleybol setleri göndererek gençlerimizi voleybolla buluşturduk. Şimdi bu projedeki il sayısını 65'e, ulaşmayı hedeflediğimiz çocuk sayısını ise 100 bine çıkarıyoruz. Bu proje ile ulaştığımız çocukların Türk voleybolunun geleceğinde önemli bir yer tutacağına ve hep birlikte şu ankinden daha da başarılı noktalara ulaşacağımıza inanıyorum.


Türk voleybolunun hak ettiğine inandığımız ilgiyi artırma noktasında, Amway'in vermiş olduğu katkıya Türkiye Voleybol Federasyonu adına teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte voleybolumuzu daha ileri seviyelere taşıyacağız. Türkiye Voleybol Federasyonu olarak sağlığa ve spora değer veren Amway firması ile işbirliğimiz nedeniyle çok mutluyuz" dedi.

Amway olarak TVF ile işbirliği içerisinde oldukları için çok mutlu olduklarını belirten Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu, "TVF ile olan işbirliğimizi üçüncü yılına uzatmak için buradayız. Geride kalan iki yıl bizim için son derece güzel bir şekilde geçti. İki senede güzel şeyler yaptık. Bu işbirliğini devam ettirmekten büyük gurur duyuyoruz" yorumunu yaptı.

Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün ise "TVF işbirliği ile başlattığımız Milli Takımlar Tedarik Sponsorluğu çalışmalarını, Türkiye'de 20. yılımızı kutladığımız geçen sene "Filenin Fidanları" sosyal sorumluluk projemizle taçlandırdık. Türkiye'nin her bölgesinden 65 ilde, ihtiyacı olan okullara toplam 600 adet Mini Voleybol Seti temin ederek, 100.000 den fazla çocuğumuzun voleybol sporu ile tanışmasını sağlıyoruz. Filenin Fidanları projesi, TVF ile ülkemizde voleybol sporunun gelişimi için attığımız önemli bir adım. Bundan sonra da bu sporun yaygınlaşması ve ülkemizin dört bir yanına ulaşması için TVF ile işbirliğimiz devam edecektir. Amway olarak aktif yaşam ve spora çok önem veriyoruz. Bu sebepten hem profesyonel sporculara hem de spor yapmak isteyen herkese destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Başkan Özkan Mutlugil ile bugün işbirliğimizin 3. yılı için imza attık. Milli Takım sporcularımıza günlük hayatlarından spor yaşamlarına kadar her alanda destek olmaktan dolayı kıvanç duyuyoruz" dedi.

A Bayan Milli Takım sporcularından Yeliz Başa da, "Türk voleybolunun gelişimine yaptığı katkıdan dolayı Milli Takım sporcuların olarak Amway'e teşekkür ediyoruz" derken, Asuman Karakoyun ise, "Biz ülkemizin ve kulüplerimizin başarıları ve küçüklere örnek olabilmek için çalışıyoruz. Amway'in bu doğrultudaki desteklerine teşekkür ediyoruz. Filenin Fidanları gibi güzel projelerin içerisinde olduğumuz için gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.