Yandex'e gir, Robben'i getir

 UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL / Fenerbahçe'nin ana sponsoru olan ve formanın göğsünde yer alan Yandex için yapılan reklam filminde taraftarlara dolaylı olarak Robben müjdesi verildi. Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesinden sürpriz...

21 Eylül 2015 Pazartesi 20:50
Yandex'e gir, Robben'i getir






 UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL /

Fenerbahçe'nin ana sponsoru olan ve formanın göğsünde yer alan Yandex için yapılan reklam filminde taraftarlara dolaylı olarak Robben müjdesi verildi.

Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesinden sürpriz bir reklam filmi yayınlandı. Reklamda oynayan Van Persie, 'internet aramalarını FB Yandex'le yap Robben gelsin' ifadesini kullanması sarı-lacivertlilerin dikkatini çekti. . Reklam filmi şöyle gelişiyor: Gazete okuyan bir genç, Fenerbahçeli arkadaşına, "Robben'i alıyormuşsunuz. Sizin başkan Robben'i alsın var ya ben de bikini giyip burada tur atmazsam adam değilim!' diyince bir anda Van Persie ortaya çıkıyor ve, "FB Yandex'e gir. Bikini yaz, Robben gelsin" cevabını veriyor. Bu diyalog sonunda ise gazeteyi okuyan gencin bikini giydiği görülüyor. Bu da Yandex ve taraftarların sayesinde dünyaca ünlü futbolcu Robben'in ilk transfer döneminde Fenerbahçe'ye geleceği şeklinde yorumlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.