Yeni Malatyaspor beş maç sonra galip geldi

Süper Lig’in 19. haftasında Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'u 4-1 yenerek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

17 Ocak 2021 Pazar 18:17
Yeni Malatyaspor beş maç sonra galip geldi






Yeni Malatyaspor beş maç sonra galip geldi

   Süper Lig’in 19. haftasında Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'u 4-1 yenerek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.Karşılaşmada ilk gol Çaykur Rizespor'dan geldi. 30. dakikada Skoda’nın penaltıdan attığı golle Çaykur Rizespor 1-0 öne geçti ve devreyi üstünlükle tamamladı.

    Karşılaşmada ikinci yarıda Yeni Malatyaspor’a 46. dakikada Kubilay ile beraberliği yakaladı.50. dakikada Kubilay Yeni malatyaspor'u 2-1 öne geçiren golü attı.61. daikakda Umut Bulut durumu 3-1 yaptı.74.dakikada Mustafa Yeni malatyaspor'u 4-1 öne geçiren golü attı.Karşılaşama Yeni Malatyaspor'un 4-1 galbiyeti ile sona erdi.Bu sonucun ardından ev sahibi takım 24 puanla 10. sıraya yükselirken, konuk takım 21 puanla 16. sırada kaldı.

  Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü deplasmanda Hatayspor ile; Çaykur Rizespor ise aynı gün sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.