Zelija Obradoviç, Ülker Arena'ya asılan posterini indirtti

 Faik GÜRSES - İSTANBUL / Fenerbahçe Ülker'i adeta bir tarih yazarak Final-Four'a taşıyan coach Zelija Obradoviç, sıra dışı kimliği ile de herkesin gönlünde ayrı bir sevgi yumağı oluşturuyor. Maccabi Tel Aviv'i yendikten sonra...

19 Mayıs 2015 Salı 11:54
Zelija Obradoviç, Ülker Arena'ya asılan posterini indirtti






 Faik GÜRSES - İSTANBUL /

Fenerbahçe Ülker'i adeta bir tarih yazarak Final-Four'a taşıyan coach Zelija Obradoviç, sıra dışı kimliği ile de herkesin gönlünde ayrı bir sevgi yumağı oluşturuyor. Maccabi Tel Aviv'i yendikten sonra yönetimin onayı ile Ülker Arena'ya posteri asılan Obradoviç, resmini, takımın motivasyonunu bozar düşüncesiyle indirtti. Oyuncularını her defasında, en üst kategoriye koyan Fenerbahçe'nin Coach'u, ayrıca seyahatlerde kendisine sunulan VIP muamelesinden de hoşlanmıyor. Uçak seyahatlerinde takımla birlikte oturan ve Business Class'ı tercih etmeyen Obradoviç'in bu tutumu ise gündem yaratmaya devam ediyor.

MACCABİ MAÇI SONRASI SÖYLEDİM

Madrid dönüşü havalimanında bazı medya mensuplarının sorulanı yanıtlayan Obradoviç, Hırvat bir gazetecinin, "Böyle bir sonuç bekliyor muydunuz?" sorusunu şöyle yanıtladı;

"Maccabi maçından sonra oyuncularıma, 'Bakın bulutların üstünde dolaşmayın, Final-Four başka bir ortam, başka bir savaş alanı. Orada birkaç saniyelik boşluk sizi hayal kırıklığına uğratır' dedim. İşte sonuç ortada. Biz yine iki maçta da savaştık. En azından Olimpiyakos'un, Real Madrid'e teslim olduğu biçimde oynamadık. CSKA maçını 24 sayı fark yediğimiz maçta iki kez yakaladık. Maçı da kazanma ortamına yaklaştık. Ama dedim ya basketbol, hiçbir spora benzemeyen sürekli konsantrasyon isteyen bir oyundur. Bana burası yabancı değil. Fakat oyuncularım bu ortamda ilk kez nefes aldılar. Diğer yıllar final oynayacak değeri bulacaklardır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.