Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor 2- Fenerbahçe 1

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk raund Trabzonspor'un.Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 yendi.

03 Mart 2020 Salı 22:29
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor 2- Fenerbahçe 1






Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor 2- Fenerbahçe 1

   Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk raund Trabzonspor'un oldu..Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 yendi.Ligde şampiyonluk yarışı veren bordo mavililer ezeli rakibine karşı seyircisi önünde sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı ve 21 Nisan'daki rövanş öncesi avantajlı skoru almış oldu. Ersun Yanal yönetiminde son maçına çıkan Kanarya ise 2-0 geri düşse de 82'de Vedat Muriqi'nin golüyle tura tutundu.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında iki ezeli rakip Trabzonspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 21 Nisan’da Kadıköy’de oynanacak olan rövanş öncesinde avantaj elde etmek isteyen iki ekibin mücadelesinde gülen taraf, 2-1’lik skorla ev sahibi Trabzonspor oldu. Redfoxbet iki ezeli rakibin önemli maçı öncesi Karadeniz Fırtınası ile Kadıköy efsanesi için ezeli rekabetin önemli skorlarını hatırlatan almanak hazırladı. 

Ligde 1 maçı eksik olan ve Başakşehir’in ardından ikinci sırada potansiyel lider konumunda şampiyonluk mücadelesi veren bordo-mavililer, rövanş öncesi avantaj elde etti. İkinci devrenin henüz 45. saniyesinde golcüsü Alexander Sörloth ile öne geçen Fırtına, 66’da Filip Novak’la farkı ikiye çıkardıKıran kırana bir mücadeleye sahne olan ve iki takımın toplamda 30’a yakın faul yaptığı maçta Fenerbahçe’nin tek golü ise 82’de Vedat Muriqi’den geldi.Karşılaşmada başka gol olmayınca Trabzonspor ilk raundu 2-1 kazandı. Redfoxbet giriş içinde Trabzonspor'un kazandığı önemli maç sonrası karşılaşmanın geniş anlatımlı özetini bulabilirsiniz.

Trabzonspor: Erce, Kamil Ahmet, Da Costa, Campi, Novak, A. Parmak, Sosa, Ndiaye, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Yedekler: Uğurcan, Atakan, Serkan, Abdurrahim, Messias, Hüseyin Türkmen, Doğan, Bilal, Guilherme, A. Ömür

Fenerbahçe: Altay, Isla, Jailson, Falette, Deniz, Gustavo, Ozan, Tolga, Mehmet, Kruse, Muriqi

Yedekler: Harun, Erten, Tolgay, Mevlüt, Ferdi, Allahyar, Zajc, Murat

Kaynak: Skor

Son Güncelleme: 04.03.2020 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.