Ziraat Türkiye Kupası'nda A.Demirspor farklı kazandı....

 Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Adana Demirspor evinde Adıyaman FK'nü 5-0 yenerek turu geçti. 

18 Ekim 2022 Salı 22:29
Ziraat Türkiye Kupası'nda A.Demirspor farklı kazandı....






Ziraat Türkiye Kupası'nda A.Demirspor farklı kazandı....

   Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Adana Demirspor evinde Adıyaman FK'nü 5-0 yenerek turu geçti. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem Turgut Doman yönetti.Adana Demirspor 44. dakikada Yusuf Sarı ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Adana Demirspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 60. dakikada Adana Demirspor Erhun Öztümer ile skoru 2-0 yaptı.64. dakikada Adana Demirspor Erhun Öztümer ile skoru 3-0 yaptı.74. dakikada Adana Demirspor Erhun Öztümer ile durumu 4-0 yaptı.85. dakikada Adana Demirspor Gökhan Töre ile skoru 5-0 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Adana Demirspor evinde Adıyaman FK'nü 5-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

Adana Demirspor:Vedat Karakuş, Abdurrahim Dursun, Semih Güler, Jovan Manev, İsmail Çokçalış, Mustafa Kapı, Birkir Bjarnason, Yusuf Sarı, Arda Kurtulan, Fredrik Gulbrandsen, Artem Dzyuba 

Teknik Direktör:Vincenzo Montella

Adıyaman FK:Ahmet Çolak, Tevfik Doğukan Pala, Ömürcan Karaca, Kerem Vapurluoğlu, Nihat Koç, Yiğit Demir, Burak Gürler, Ayberk Altan, Alihan Bel, Haydar Deniz, İbrahim Halil Öner  

Teknik Direktör:Erol Kapusuz  

Son Güncelleme: 18.10.2022 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.