Küçükçekmece'de sular ne zaman gelecek?

İSKİ Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Sultanbeyli ve Tuzla'da bazı mahalellere su verilemediğini duyurdu. Suların geliş saati haberin devamında..

15 Şubat 2016 Pazartesi 11:24
Küçükçekmece'de sular ne zaman gelecek?






İSKİ 21 Aralık ve 22 Aralık 2016 tarihlerinde su kesintisi yaşanan yerler ve suların geliş saatini açıkladı.

Bu arada okurlarımızın yoğun olarak sorduğu Halkalı, Sefaköy, Küçükçekmece, Bahçelievler'deki su kesintisi konusunda İSKİ yetkilileri planlı bir kesinti olmadığı bilgisini verdi. İSKİ yetkilileri söz konusu bölgelerdeki arızanın yeri ve kesinti süresi konusunda önümüzdeki saatlerde açıklama yapacak.

YENİ SULAR NE ZAMAN GELECEK 29 ARALIK 2016 YENİ

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, bugün enerji kesintisi ve şebeke arızası nedeniyle, Küçükçekmece başta olmak üzere çok sayıda ilçeye su veremiyor. İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre bugün Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Sultanbeyli ve Tuzla'da bazı mahalellere su verilemiyor. İSKİ, su kesintisi yapılan mahalleleri ve kesinti nedenleri ile suların geliş saatini duyurdu.

EYÜP'TE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

YENİ SULAR NE ZAMAN GELECEK 29 ARALIK 2016 YENİ

İSKİ Ana İshale Hattı Arızası nedeniyle Eyüp'te 4 mahalleye su veremiyor.
Su kesintisi yaşanan mahalleler şunlar

ÇIRÇIR MAHALLESİ,
KARADOLAP MAHALLESİ,
AKŞEMSETTİN MAHALLESİ,
ALİBEYKÖY MAHALLESİ, 

İSKİ Eyüp'te saat 18.00'den sonra suların geleceğini duyurdu

BEYKOZ'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Beykoz Göztepe Mahallesi'ni etkileyen su kesintisinin nedeni olarak Enersi Kesintisi gösteriliyor. İSKİ, Beykoz Göztepe Mahallesi'ne saat 13.30'dan itibaren su vermeye başlayacağını duyurdu.

BEYOĞLU SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Beyoğlu Gümüşsuyu Mahalessi'nde halen devam eden kesinti, saat 12.00 civarında sona erecek. Gümüşsuyu mahallesinde vana çalışması yüzünden sular akmıyor.

BAĞCILAR SULAR NE ZAMAN GELECEK

Bağcılar'da şebeke hattı arızası yüzünden Kazımkarabekir Mahallesi ve Barbaros Mahallesi'ne su verilemiyor. İSKİ bu iki mahalleye suların saat 16.00 civarında geleceğini duyurdu.


BAŞAKŞEHİR SULAR NE ZAMAN GELECEK

İSKİ, Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'ne Şebeke Hattı Arızası nedeniyle su verilemediğini açıkladı. Güvercintepe Mahallesi sakinleri saat 15.00'ten itibaren su almaya başlayacak.



ÇATALCA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Çatalca'da enerji kesintisi yüzünden Yazlık Mahallesi'ne su verilemiyor. Yazlık Mahallesi sakinleri için sular saat 12.00'de gelecek

KÜÇÜKÇEKMECE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

YENİ SULAR NE ZAMAN GELECEK 21 ARALIK 2016 YENİ
Küçükçekmece'yi etkileyen elektrik kesintisi yüzünden çok sayıda mahalleye su verilemiyor. Su verilemeyen mahalleler şunlar:

KEMALPAŞA MAHALLESİ
KARTALTEPE MAHALLESİ
KANARYA MAHALLESİ
SÖĞÜTLÜ ÇEŞME MAHALLESİ
YENİ MAHALLE
TEVFİK BEY MAHALLESİ
SULTAN MURAT MAHALLESİ
CENNET MAHALLESİ
BEŞYOL MAHALLESİ
ATAKENT MAHALLESİ
CUMHURİYET MAHALLESİ
HALKALI MERKEZ MAHALLESİ
GÜLTEPE MAHALLESİ
FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ

Küçükçekmece'de sular öğleden sonra saat 13.00'ten itibaren akmaya başlayacak

SULTANBEYLİ SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Şebeke hattı yenilemesi nedeniyle Orhangazi Mahallesi'nde su kesintisi yaşanıyor. İSKİ, Orhangazi Mahallesi'nde su kesintisinin saat 16.00'da sona ereceğini duyurdu..

TUZLA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Tuzla Evliya Çelebi Mahallesi'ni etkileyen su kesintisinin nedeni şebeke hattı arızası olarak duyuruldu. Tuzla'da sular saat 12.00'den itibaren akmaya başlayacak...

NOT: SİTEMİZDE YER ALAN SULARIN GELİŞ SAATİ, İLGİLİ KURUMUN VERİ TABANINDAN ALINMIŞTIR. GÜNCEL SU KESİNTİLERİ VE SULARIN GELİŞ SAATİNİ SULAR NE ZAMAN GELECEK KATEGORİSİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
Son Güncelleme: 29.12.2016 06:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2016-12-21 15:37:27

saat 13:00 da'gelecek diyorsunuz saat 19:00 oldu su yok bu nedir kardeşim 2 gün oldu kış ayındayız su desen var bu neyin kesintisi

Avatar
Fatma kahraman 2016-12-21 18:14:59

Sular ne zaman gelecek