Amerika'da cep telefonu fiyatları, iPhone 6 fiyatları

iPhone 6 ile, Samsung Galaxy S5 ile, HTC, Nokia, LG, Motorola, BlackBerry ise yeni ürünleriyle 2014 yılında teknoloji meraklılarının gönlünü fethetti.

25 Eylül 2014 Perşembe 11:10
Amerika'da cep telefonu fiyatları, iPhone 6 fiyatları






Amerika'da cep telefonu fiyatları 2015, Amerika'da iPhone 6 fiyatları

Ağır vergiler, Maliye Bakanlığı'nın kredi kartı satışlarına koyduğu sınırlamalar yüzünden telefonunu değiştirmek isteyenler Türkiye'de dünyanın en pahalı cep telefonunu kullanmak zorunda kalıyor. Amerika'da bir GSM operatörünün 1650 TL'ye iki yıllık  kampanya ile sattığı iPhone 6, Türkiye'de aynı şartlarda 5550 TL'ye kadar vitrinlerde yerini alıyor.

YENİ ÜRÜNLER CAZİP FİYATLAR

iPhone, Samsung, HTC, Nokia, LG, Motorola, BlackBerry yeni ürünleriyle 2014 yılında teknoloji meraklılarının gönlünü fethetti. Mart  ayından hemen sonra başlayan Apple ve Samsung'un yeni ürün beklentisi Galaxy S5 ile taçlanırken, ardından Eylül ayında iPhone 6 piyasaya sürüldü. HTC, Nokia, LG, BlackBerry de 2014'e yeni serileri girerek raflarda yerlerini aldı.
Yüksek ithalat vergileri, ÖTV ve yüksek KDV ile birlikte cari açıktaki payı hızla yükselen cep telefonu ithalatının önüne yeni  engeller çıkaran maliye, kredi kartlarına uygulanan taksitli satışlara sınırlama getirince iç pazar daraldı.
Yurt dışından getirilen sınırlı sayıda telefonlar tüketici için farklı bir alternatif olarak her zaman varlığını korudu. Dünyada en ucuz cep telefonlarının satıldığı ABD, Güney Kore ve Dubai pazarlarındaki cazip fiyatlar Türk teknoloji meraklılarının her zaman ilgisini çekti. Geçtiğimiz yıl ilk kez Amerikada cep telefonu fiyatlarına gösterdiğiniz yoğun ilginin ardından güncellenmiş yeni modeller ve yeni fiyatlyarı derlemek şart oldu.

AMERİKA'DA CEP TELEFONU MODELLERİ VE FİYATLARI

Eylül ayında satışa çıkan iPhone 6 ile başlayalım. 2011 yılında Türkiye pazarından çekilen ünlü Amerikan mağaza devi Bestbuy tüm şubelerinde iPhone 6'da dünden itibaren indirim sinyali verdi.

Amazon'da iPhone 6 Unlock cihazlar 64 GB Gümüş rengi olanlar 924 dolardan 800 dolara indirildi.

Aynı mağazada iPhone 6 Plus 16GB - Factory Unlocked 974 dolardan müşteri bekliyor

Amazon daha önce de iPhone 5'ler 16 GB Cep Telefonu Altın rengi satış fiyatını 799 dolara çekmiş, umduğunu bulamayınca 70 dolarlık ek bir indirime gitmişti.

Amazon'dan alınan unlock cihazlar iTunes üstünden restorasyonu yapılabilen Türkiye'deki operatörlere geçişe uygun iPhone 5S için 548 dolar istiyor. Çoğu forum sitesinde Amazon'da satılan  AT&T and T-Mobile ve Verizon için üretilmiş cep telefonlarının Türkiye'de Avea, Turkcell ve Vodofone için rahatlıkla geçişinin mümkün olduğunu yazıyor.


Bestbuy Mağazalarında Samsung Galaxy S5 satış fiyatı 719 dolar. Siyah ve Beyaz kasa Galaxy S5'ler için kargo ücreti ABD dışı Avrupa ülkelerine 49 dolar talep ediliyor.
 

Bestbuy iPhone 4S fiyatlarını da 409 dolara indirdi. Aynı mağazada iPhone 4 telefonların satış fiyatı ise 189 dolar.

Aynı mağaçada  eski ve yeni modellerinin fiyatları ise şu şekilde

Samsung - Galaxy Note II 449 dolar

Samsung - Galaxy Mega 6.3 Siyah 475 dolar

HTC One SV 4G LTE Prepaid 119 dolar

Motorola Moto G - Universal 4G LTE - 8 GB siyah renk 200 Dolar

LG OPTIMUS L7 Beyaz

SAMSUNG GALAXY S4 i9500 16GB siyah 371 dolar

iPhone 5 Siyah 64 GB 535 dolar

Kyocera Hydro Vibe, Charcoal Gray 8GB (Sprint) 145 dolar



 

Son Güncelleme: 25.10.2018 07:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.