Facebook çöktü, Whatsapp çalışmıyor, Instagram ise girilmiyor

Sosyal medyanın yıldızlarına erişim sorunu var. Facebook ve Instagram tamamen devre dışı kaldı. Bir saatlik kesinti için henüz bir açıklama yok. Whatsapp'ta ise bir saattir devam eden kesintinin nedeni belli değil.

14 Nisan 2019 Pazar 13:59
Facebook çöktü, Whatsapp çalışmıyor, Instagram ise girilmiyor






Facebook çöktü, Whatsapp çalışmıyor, Instagram ise girilmiyor


Sosyal medya ve haberleşme programlarında öğle saatlerinde meydana gelen arıza milyonlarca kullanıcıyı zor durumda bıraktı.. 
Facebook'a erişimin Türkiye ile sınırlı olmadığı çok sayıda AB ülkesinde benzer sorunların yaşandığı ortaya çıktı.


Sosyal medyanın önde gelen mecraları saat 13.45'ten itibaren çöktü. Facebook ve Instagram'a erişemeyen milyonlarca kullanıcı çökmenin nedenlerini araştırırken, küresel iletişim programı Whatsapp'ın da aynı saatlerde devre dışı kaldığı bildiriliyor. Twitter'a erişim sağlanırken, akışta görülen gecikmeler dikkat çekiyor.

Sosyal medya kullanıcıları Instagram'ın çöktüğünü twitter hesaplarından paylaştı. Konuyla ilgili henüz yetkililerden açıklama gelmedi.

WHATSAPP TAMAMEN DEVRE DIŞI 

Facebook ve Instagram'ın ardından Whatsap'ta da kullanıcılar erişim sıkıntısı yaşıyor. Fotoğraf ve video gönderilemiyor. Whatsapp'ta erişim sorunu, web.whatsapp kullanıcılarını da vurdu. Sıkıntının nedeni ise henüz bilinmemekte. 

FACEBOOK'TA ÇÖKTÜ!

Facebook'ta da erişim sıkıntısı yaşanıyor. Facebook'a bağlanmak isteyen kullanıcılara önce proxy hatası veriyor, ardından ise zaman aşımı proplemi ile bağlantı kesiliyor.

Son Güncelleme: 14.04.2019 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.