Facebook'tan video indirme

Facebook'tan video indirmek isteyenler. Facebook'tan hızlı ve kolay video indirme yolları ve programları burada. İşte o yöntemler

13 Temmuz 2014 Pazar 06:55
Facebook'tan video indirme






Facebook'tan video indirme, Facebook vide indir

Facebook video indir, Facebook video indirme sitesi, facebook video nasıl indirilir, mozilla firefox video indirme eklentisi, mozilla firefox video app downloader, chrome facebook video indirme, chrome video indirme eklentisi, Facebook hızlı video indir

Facebook her gün binlerce videonun paylaşıldığı en zengin medya kaynağı haline geldi. Facebook'tan bilgisayara vide indirmenin çok sayıda yolu var. Yakın zamana kadar tarayıcıların video saklamasına izin veren Facebook, reklam kaynağını elinde tutmak için artık bu uygulamaya son verdi. Facebook'tan video indirmek için doğrudan ziyaret edebileceğimiz siteler var. Bunlar içerisinde Türkiye'de en yaygın olan

indirvideo.gen.tr adresi olarak karşımıza çıkıyor.

İzlediğimiz videonun adresini coplayarak video linkini yeni açtığımız indirvideo.gen.tr satırına ekleyerek video indir düğmesine tıklamamız yeterli.

İkinci aşamada karşımıza çıkan format seçeneğini işaretledikten sonra karşımıza çıkan son sayfadaki linke mausun sağ tuşuna tıklayarak videoyu bilgiyasayarda istediğiniz bir yere kaydetmeniz mümkün..

Facebook'tan video indiren çok sayıda program ve tarayıcı eklentisi de bulunmaktadır. Ancak programların çoğunluğu virüs taramalarından geçmediği için tavsiye etmiyoruz.

Google Chrome kullanıcıları için FVD Downloader eklentisini tavsiye edibiliriz. Oldukça güvenli ve hızlı bir eklenti. Bu eklentiyi Chrome kurduktan sonra tarayıcınızın sağ üst tarafında yerini alır. Videonun yer aldığı her sitede aktif olan uygulama sayesinde izlediğiniz ve arşivlemek istediğiniz çoğu formattaki videoyu kolaylıkla bilgisayarınıza alabilirsiniz. Bu eklentinin her hangi bir zaman sınırlaması yok, reklamsız ve oldukça hızlı. İnternet hız problemi olanlar için ideal bir eklenti.

Google Chorm resmi web store mağazasından gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz. Doğrudan adresi için buraya tıklayabilirsiniz.


Mozilla FireFox için de benzer eklentiler var. Bunların içinde ilk göze çarpanı Download Flash and Video eklentisi. Bu eklentiyi kurmak için tıkalayibilirsiniz

Mozilla Firefox video eklentisi de oldukça hızlı ve isabetli bir seçim. Reklamsız video indirmek isteyenlere tavsiye edilir.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.