Her gün 400 milyon insan Instagram Hikayeleri kullanıyor

Sosyal medyanın büyülü mecrası Instagram'da her gün 400 milyon insanın hikayesini kullandığı açıklandı.

29 Haziran 2018 Cuma 07:40
Her gün 400 milyon insan Instagram Hikayeleri kullanıyor






Her gün 400 milyon insan Instagram Hikayeleri kullanıyor


Instagram bugün, 400 milyondan fazla insanın her gün Instagram Hikayeleri kullandığını açıkladı. Instagram ayrıca, insanların önemli anlarını paylaşmalarında büyük bir yeri olan Instagram Hikayeler için yeni bir özelliği de duyurdu.

Bu yeni özellik sayesinde insanlar Instagram Hikayelerinde paylaştıkları fotoğraf ve videolara müzik ekleyebilecek. Seçili video veya fotoğraflara müzik eklemek için çıkartmalar seçeneği kullanılacak. Ayrıca iOS için yeni bir video veya fotoğraf çekerken, Boomerang ve Superzoom gibi kamera formatlarına ek olarak Müzik formatı da kullanılabilecek. İnsanlar müzik eklenen bir hikaye izlediğinde müzik otomatik olarak başlayacak ve şarkı ismi ve sanatçının belirtildiği bir çıkartma görecekler.

Bugün yalnızca belirli ülkelerde kullanıma sunulan Hikayelerde Müzik özelliği, yakında tüm dünyaya yayılacak.

Anahtar Kelimeler:
Instagram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.