• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone 6, 26 Eylül'de Türkiye'de!
Teknoloji
Yayınlanma: 10 Eylül 2014 - 17:02

iPhone 6, 26 Eylül'de Türkiye'de!

Yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefonları,26 Eylül'de Vodafone Çok Satanlar Masası’nda satışa çıkıyor

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
iPhone 6, 26 Eylül'de Türkiye'de!

Vodafone Türkiye, yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefonları, 26 Eylül itibariyle Vodafone Cep Merkezleri’nde yer alan Vodafone Çok Satanlar Masası’nda satışa sunacağını açıkladı.

Aboneler, her iki model için de 19 Eylül itibariyle www.vodafone.com.tr üzerindeki formu doldurarak avantajlı Vodafone teklifleri hakkında ön bilgi sahibi olabilecek. Vodafone Türkiye, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcılarına, ülke geneline yayılmış hızlı 3G ağından yararlanma imkânı da sunacak.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, iPhone tarihinde devrim yaratacak yenilikler olarak gösteriliyor. 4.7 inç ve 5.5 inçlik çarpıcı Retina HD ekranlı iki modeliyle dikkat çeken yeni iPhone serisi, mobil iletişimde son teknolojileri ince ve zarif bir tasarımda buluşturuyor. Yeni iPhone’lar, eloksallı alüminyumdan yapılmış ve ekranın biçimli camıyla mükemmel uyum sağlayan kusursuz yekpare gövdesiyle göz dolduruyor. Böylece, rahat kavranabilen ve kolay kullanılabilen bir tasarımda daha büyük ekran keyfi sunuluyor. Her bakımdan daha üstün olan yeni iPhone’lar, Apple tarafından hızlı performans ve enerji verimliliği için tasarlanmış ikinci nesil 64 bit masaüstü sınıfı mimariye sahip A8 çip; gelişmiş iSight® ve FaceTime® HD kameralar; ultra hızlı kablosuz teknolojiler ve sadece bir parmak dokunuşuyla kolay ve güvenli ödeme yapma imkânı sunan Apple Pay™ teknolojisini içeriyor. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ayrıca, son teknolojiyle geliştirilen mobil işletim sistemi iOS 8 ile donatılmış bulunuyor. Yeni iPhone’lar, Mesaj ve Fotoğraflar için sunduğu yeni özellikler, QuickType™ klavyesi, yeni Sağlık uygulaması ve Aile Paylaşımı ve iCloud Drive℠ gibi özellikleriyle de kullanıcıya daha kolay, hızlı ve sezgisel bir deneyim vaat ediyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Vodafone Türkiye olarak başlattığımız Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında, dijital bağlantılı yaşamı bireyler ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılma stratejimiz doğrultusunda, dünya çapında mobil teknolojileri uygun koşullarda tüketicilerin hizmetine sunmak üzere aralıksız çalışıyoruz. Akıllı telefon sektörünün önemli oyuncularından Apple’ın yeni ve gelişmiş mobil teknolojilerle donattığı iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı akıllı cihaz portföyümüze katmaktan ve Vodafone Çok Satanlar Masası’nda canlı çalışan gerçek cihazlar üzerinden bizzat deneyimlenebilecek şekilde sunacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Önceki iPhone modellerinde olduğu gibi iPhone 6 serisini de sahipleniyor ve benzersiz teknolojisiyle dikkat çeken bu cihazları Vodafone Red avantajlarıyla sunuyoruz. Ekran büyüklüğü, görüntü kalitesi, inceliği, hızlı işlemcisi ve Yakın Alan İletişimi özelliği ile öne çıkan iPhone 6 serisinin, Vodafone Red avantajlarıyla birleştiğinde tüketicilerin mobil deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, öncülüğünü yaptığımız mobil teknolojilerle bireylerin hayatlarında küçük mucizeler yaratmalarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
OpenAI Özelleştirilebilir Yapay Zeka Aracı GPT-OSS Modelini Kullanıma Sundu
OpenAI Özelleştirilebilir Yapay Zeka Aracı GPT-OSS Modelini Kullanıma Sundu
WhatsApp’a Yeni Yapay Zeka Özelliği Geliyor
WhatsApp’a Yeni Yapay Zeka Özelliği Geliyor
Google Gelen Tepkiler Üzerine Kısa Bağlantıları Tamamen Kapatma Kararından Vazgeçti!
Google Gelen Tepkiler Üzerine Kısa Bağlantıları Tamamen Kapatma Kararından Vazgeçti!
Türkiye Dijital Haritası Yayınlandı: Herkes E-Devlet’te Kullanabilecek
Türkiye Dijital Haritası Yayınlandı: Herkes E-Devlet’te Kullanabilecek
Son Haberler
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Antalya'da Çöp Kamyonuna Kazası Motosiklet Sürücüsü Hayatını...
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Samsunspor, Cherif Ndiaye ile 4 Yıllık İmza attı
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı Var
Yemen’de İsrail Saldırısı: Sana’da Elektrik Kesildi, Can Kaybı...
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası Sonrası Acil İniş Yaptı
Trabzon–Cidde Seferinde Korkutan Anlar: Flynas Uçağı Motor Arızası...
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Gülçavuş ve Sultaniçe - Enez Sahil Yolu Tamamlanıyor
Doğalgaz'da İran kazığı
Doğalgaz'da İran kazığı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.