iPhone 6, 26 Eylül'de Türkiye'de!

Yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefonları,26 Eylül'de Vodafone Çok Satanlar Masası’nda satışa çıkıyor

10 Eylül 2014 Çarşamba 17:02
iPhone 6, 26 Eylül'de Türkiye'de!







Vodafone Türkiye, yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefonları, 26 Eylül itibariyle Vodafone Cep Merkezleri’nde yer alan Vodafone Çok Satanlar Masası’nda satışa sunacağını açıkladı.

Aboneler, her iki model için de 19 Eylül itibariyle www.vodafone.com.tr üzerindeki formu doldurarak avantajlı Vodafone teklifleri hakkında ön bilgi sahibi olabilecek. Vodafone Türkiye, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcılarına, ülke geneline yayılmış hızlı 3G ağından yararlanma imkânı da sunacak.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, iPhone tarihinde devrim yaratacak yenilikler olarak gösteriliyor. 4.7 inç ve 5.5 inçlik çarpıcı Retina HD ekranlı iki modeliyle dikkat çeken yeni iPhone serisi, mobil iletişimde son teknolojileri ince ve zarif bir tasarımda buluşturuyor. Yeni iPhone’lar, eloksallı alüminyumdan yapılmış ve ekranın biçimli camıyla mükemmel uyum sağlayan kusursuz yekpare gövdesiyle göz dolduruyor. Böylece, rahat kavranabilen ve kolay kullanılabilen bir tasarımda daha büyük ekran keyfi sunuluyor. Her bakımdan daha üstün olan yeni iPhone’lar, Apple tarafından hızlı performans ve enerji verimliliği için tasarlanmış ikinci nesil 64 bit masaüstü sınıfı mimariye sahip A8 çip; gelişmiş iSight® ve FaceTime® HD kameralar; ultra hızlı kablosuz teknolojiler ve sadece bir parmak dokunuşuyla kolay ve güvenli ödeme yapma imkânı sunan Apple Pay™ teknolojisini içeriyor. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ayrıca, son teknolojiyle geliştirilen mobil işletim sistemi iOS 8 ile donatılmış bulunuyor. Yeni iPhone’lar, Mesaj ve Fotoğraflar için sunduğu yeni özellikler, QuickType™ klavyesi, yeni Sağlık uygulaması ve Aile Paylaşımı ve iCloud Drive℠ gibi özellikleriyle de kullanıcıya daha kolay, hızlı ve sezgisel bir deneyim vaat ediyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Vodafone Türkiye olarak başlattığımız Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında, dijital bağlantılı yaşamı bireyler ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılma stratejimiz doğrultusunda, dünya çapında mobil teknolojileri uygun koşullarda tüketicilerin hizmetine sunmak üzere aralıksız çalışıyoruz. Akıllı telefon sektörünün önemli oyuncularından Apple’ın yeni ve gelişmiş mobil teknolojilerle donattığı iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı akıllı cihaz portföyümüze katmaktan ve Vodafone Çok Satanlar Masası’nda canlı çalışan gerçek cihazlar üzerinden bizzat deneyimlenebilecek şekilde sunacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Önceki iPhone modellerinde olduğu gibi iPhone 6 serisini de sahipleniyor ve benzersiz teknolojisiyle dikkat çeken bu cihazları Vodafone Red avantajlarıyla sunuyoruz. Ekran büyüklüğü, görüntü kalitesi, inceliği, hızlı işlemcisi ve Yakın Alan İletişimi özelliği ile öne çıkan iPhone 6 serisinin, Vodafone Red avantajlarıyla birleştiğinde tüketicilerin mobil deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, öncülüğünü yaptığımız mobil teknolojilerle bireylerin hayatlarında küçük mucizeler yaratmalarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Son Güncelleme: 10.09.2014 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.