iPhone 6 çıkışı yine ertelendi, iPhone 6 ne zaman çıkıyor?

Apple'in yeni bombası iPhone 6'nın çıkış tarihi olarak 9 Eylül açıklaması geldi. Daha önce verilen iki ayrı tarih ise geride kaldı

06 Ağustos 2014 Çarşamba 06:40
iPhone 6 çıkışı yine ertelendi, iPhone 6 ne zaman çıkıyor?






iPhone 6 ne zaman çıkıyor?

iPhone 6 çıkışı yine ertelendi, iPhone 6 ne zaman çıkıyor? iPhone 6  fiyatı ne olacak, iPhone 6 özellikleri

Her yeni modeli aylarca önceden oluşturulan talep Apple ürünlerini en çok konuşturulan teknoloji canavarı haline getirdi. Daha önce 6 Temmuz'da çıkacağı söylenen, Ağustos ayı ortasına bırakılan iPhone 6 için yeni çıkış tarihi olarak 9 Eylül olarak açıklandı. The Wall Street Journal ve Bloomberg gibi saygın yayın organlarında bugün yer alan haberlerin çıkış kaynağı ise 'İsimsiz' Kaynağını açıklamayan her iki haber kuruluşu 9 Eylül konusunda ısrarlı.

Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 6'nın çıkış tarihi belli oldu. Recode isimli site, telefonun 9 Eylül’de tanıtılacağını açıkladıktan kısa bir süre sonra, The Wall Street Journal ve Bloomberg, isimsiz kaynaklarından aldıkları bilgilerle bu tarihi onaylayan haberler yaptılar.

The Wall Street Journal’ın konuyla ilgili isimsiz kaynağına göre, Apple 9 Eylül’de bir basın toplantısı düzenleyecek ve yeni iPhone’ları tanıtacak. Bloomberg’in kaynağı ise 9 Eylül’de tanıtılacak iPhone’ların 4,7 inç ve 5,5 inç boyutlarında olacağını belirtiyor.

Bu haberler, daha önce bilmediğimiz şeyler söylemeseler de, 9 Eylül tarihini doğruluyorlar. Bunlardan yola çıkarak, tam beş hafta sonra yeni iPhone’ları göreceğimizi söyleyebiliriz.

iPhone 6, Apple’ın tanıtmasını beklediğimiz tek heyecan verici cihaz değil. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, Apple’ın bu yıl da ekim ayında yeni iPad’leri tanıtmasını; buna ek olarak giyilebilir teknolojiye ilk adımını atmasını bekliyoruz. Ekim ayında Apple’ın akıllı saati ile tanışacak olmamız da kuvvetle muhtemel.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.