İPhone 6 Geliyor

İPhone 6 ne zaman geliyor herkes meraklı bir bekleyiş ile İPhone 6'nın çıkış zamanını bekliyor.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 19:37
İPhone 6 Geliyor






Phone 6'nın yeni görüntüleri yayınlandı. iPhone 6'nın yayınlanan bu son fotoğrafları gerçek mi? iPhone 6'nın beyaz renkli modeli nasıl görünüyor? iPhone 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? iPhone 6 eylülde mi yoksa ekimde mi satışa çıkacak? Dayanıklılık testlerinden oldukça başarılı bir sonuç olan iPhone 6'nın camı kırılmaz bir yapıya mı sahip? iPhone 6'nın kamerası kaç megapiksel olacak? iPhone 6'nın Türkiye çıkış fiyatı 3 bin TL'yi bulacak mı? iPhone 6'nın şarjı ne kadar dayanacak? iPhone 6 geniş ekranlı mı olacak? İşte iPhone 6 hakkında merak edilenler...

iPhone 6'da parmak izi sensörü yer alacak mı?

Apple'ın bir sonraki nesil akıllı telefonu olacağı söylenen iPhone 6 hakkındaki sızıntılar dur durak bilmeden gelmeye devam ediyor. Daha önce bir çok görseli, prototipi ve maketi sızan akıllı telefonun şimdi de parmak izi sensörü yani Touch ID sensörü sızdırıldı.

İlk olarak iPhone 5S'de karşılaştığımız parmak izi sensörünün bir sonraki nesil iPhone'da da kullanılacağına kesin gözle bakılırken, bazı kullanıcılar Apple'dan daha iyi bir sensör kullanmasını istiyordu. Bazı durumlarda parmak izlerini tanımakta güçlük çeken Touch ID'nin iPhone 6'da çok daha gelişmiş olacağı ortaya çıktı.

Sızan görüntülerde iPhone'un büyüyen kasası ile birlikte az da olsa büyüdüğü görülen Touch ID sensörünün yüzeyinde de çeşitli değişiklikler yapıldığı anlaşılıyor. Sızıntı kaynağına göre çok daha farklı bir şekilde üretilen yeni sensör, eskisine oranla çok daha stabil çalışacak.

Apple'ın mobil işletim sistemi iOS'in son sürümü iOS 8 ile birlikte 3. parti geliştiricilere açılan Touch ID'ye eskisine oranla çok daha fazla görev düşecek. Uygulamalara girişte de kullanabileceğiniz Touch ID sensörünün daha doğru çalışması özellikle bankaların mobil uygulamaları gibi uygulamalarda hayati önem taşıyor.

iPhone 6'nın şarjı iki hafta dayanacak mı

Apple, şarj olmadan haftalarca çalışabilen telefon, tablet ve laptop'lara öncülük edebilir.

İngitere merkezli firma Intelligent Energy, yaptığı açıklamada ortak çalıştığı "uluslararası bir elektronik şirketiyle" ve "ABD'de önde gelen kaynaklarla" bir dizi patent satın aldıklarını söyledi. İki firma, şu sıralar "yakıt hücreleri" yoluyla elektronik cihazlara günlerce ve hatta haftalarca güç sağlamak üzere çalışıyorlar. Daily Mail'in haberine göre Intelligent Energy'nin yakıt hücreleri, hem doğa dostu, hem de verimliler ve böylece pili uzun süre dayanan, çevreye saygılı elektronik cihazların üretimine izin veriyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.