iPhone Takas'a hazırlanıyor | Android'i getir iPhone al

Apple, rakipleri Android ve Blackberry için tarihi bir hamleye hazırlanıyor. Yüzlerce personelini eğitimden geçiren Apple takas sistemine geçiyor. 2. el cep telefonlarını piyasadan toplamaya hazırlanan şirket yerine iPhone verecek.

20 Mart 2015 Cuma 04:11
iPhone Takas'a hazırlanıyor | Android'i getir iPhone al






iPhone Takas'a hazırlanıyor | Android'i getir iPhone al

Dünyanın en çok satılan telefonu ünvanını elinde bulunduran iPhone, android cihazlarla rekabeti kalıcı hale getirmek için gizli silahını devreye sokuyor. Apple, android tabanlı cep telefonlarını getirenlere iPhone vermeye hazırlanıyor.


iPhone - adroid takası projesi son 2 yıldır sürekli teknoloji dünyasında tartışılan bir proje olarak gündeme geliyordu. Geçtiğimiz yıl ortaya atılan iddialar ilk kez resmiyet kazandı. Android ve Blackberry akıllı telefonlar için büyük bir değişim programı hazırlayan Apple çok sayıda personelini eğitimden geçiriyor.
Bugüne kadar 700 milyondan fazla iPhone satarak akıllı telefon sektörünün liderleri arasında yer alan Apple, rakip firmaların müşterilerini de iPhone sahibi yapmak için düğmeye basıyor.

İKİNCİ EL CEP TELEFONU UZMANI EĞİTİYOR

ABD kökenli 9to5mac isimli sitede yer alan iddiaya göre, kısa süre sonra değişim programını devreye sokacak olan Apple, Blackberry ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarını Apple Store'lara getiren kullanıcılara indirimli iPhone satacak. Sitenin ABD merkezli şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiasına göre, Apple, getirilen modellere değer biçilmesi için personel eğitimine başladı. Kısa süre sonra devreye girmesi beklenen değişim programının hangi ülkelerde geçerli olacağı ise şu an için bilinmiyor. Apple 2013'te de benzer bir programı devreye sokmuş, kampanya sadece eski model iPhone'ları kapsamıştı.
Son Güncelleme: 20.03.2015 04:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.