LoL Türkiye Büyük Finali Ne Zaman ?

LoL Türkiye Büyük Finali artık yaklaştı ülkemizde binlerce kullanıcısı olan LoL için final artık çok yakın.

25 Temmuz 2014 Cuma 18:28
LoL Türkiye Büyük Finali Ne Zaman ?






LoL Türkiye Büyük Finali Ne Zaman ?

LoL Türkiye Büyük Finali artık yaklaştı ülkemizde binlerce kullanıcısı olan LoL için final artık çok yakın.Üllkemizde büyük bir organizasyon ile bir programa başlıyacaklar.

 

Türkiye’de düzenlenen en büyük eSpor organizasyonu olacak League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali, 12 Temmuz’da Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış resmi sporculardan oluşan finalist 2 takım olan DP.ByNoGame ve Team Turquality, büyük kupa için tüm hünerlerini Ülker Sports Arena’da binlerce eSpor taraftarı önünde sergileyecek. Türkiye Büyük Finali’nin ödül havuzu bu sene toplamda 112.500 TL.

Tüm sezon boyunca birbirinden heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı League of Legends Türkiye 4. sezonunda gelinen noktayı değerlendiren ve bu final mücadelesi kapsamında eSporun hem dünyadaki hem de Türkiye’deki güncel durumuna ve geleceğine değinen Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Hasan Çolakoğlu konuşmasında “Dünyada en hızlı gelişen spor olan eSpor, ülkemizde de Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğini de alarak giderek popüler hale geliyor.Şu anda 12,000’in üzerinde kayıtlı takım ve 70,000’i aşkın sporcuyla hedefimiz yakın bir gelecekte Türkiye’den de League of Legends Dünya şampiyonları çıkartmak“ sözlerini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.