Opera tarayıcılar ile görsel şölen: 13 bin fitte test

Mobil ve PC tarayıcı sektöründe bir efsane yeni özellikleriyle geri döndü. Dünyanın ilk ücretsiz internet tarayıcısı Opera 32.0 ile kullanıcı dostu çok sayıda özelliği indirmeye açtı..

22 Eylül 2015 Salı 02:37
Opera tarayıcılar ile görsel şölen: 13 bin fitte test






Opera tarayıcılar ile görsel şölen

İnternet'in ilk tarayıcı programlarından Opera, eski altın günlerine geri dönüyor. Broswer piyasasında Explorer'in egemenliğini kıran FireFox Mozilla'nın ardından üstünlüğü ele geçiren Chrome, hem masa üstü hem de mobil cihazlardaki gücünü pekiştirdiği bir dönemde Opera tüm tarayıcılara fark atan özellikleri son sürümünde bir araya getirdi. Geçtiğimiz günlerde 13 bin fit üstünde yapılan testte hızını kanıtlayan Opera kullanıcılara her yerde internet vaadinde bulunuyor..


Opera, Opera özellikleri, Opera indir

Çevrim dışı özelliği ve hareketli görsel efektlere kattığı zenginlikle göz dolduran Opera 350 milyondan fazla internet kullanıcısının tercihi olmayı başardı.
Norveç kökenli bir grup uzman tarafından dünyanın ilk ücretsiz internet tarayıcısı ünvanını taşıyan Opera Windows 10 ile hız testlerinde tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı.

OPERA'DA YENİ ÖZELLİKLER

Güvenli bağlantı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı gösterdiği refleks kullanıcıların güvenini kazanan Opera muhtemel risklere karşı geliştirdiği algoritma ile akıllı tepkiler üretebiliyor. Riskli gezintilerde kullanıcıya ait bilgileri gizleyen Opera tarayıcılar, kullanıcıyı da bu konuda nazikçe uyarmayı ihmal etmiyor. İnternet gezintisini kabusa dönüştüren anti-virüs programlarının aksine Opera son kapatılan sekmeleri birkaç tuş kombinasyonuyla hızla geri getirme yeteneğine sahip.
Microsoft'un yeni nesil tarayıcısı Edge ve Mozilla'ya göre daha sade bir arabirim üzerine inşa edilen Opera 32.0 ile Chrome'nin açık kaynak kodları ile kullanıcı dostu hale geldi.

Kayıtlı opera kullanıcıları haberler, hava durumu, son dakika gelişmeler, finans ve para piyasaları gibi günlüklere de hızla erişebiliyor.
Opera'nın mobil sürümü ise diğer tüm tarayıcılardan daha hızlı olduğunu yapılan testlerde başarıyla kanıtladı.



Kota dostu Opera video kurtlarının arayıpta bulamadığı özelliklere sahip. Kesintisiz görüntü, fotoğrafları daha hızlı kayıt gibi özellikleri sonuna kadar kullanabileceğiniz mobil Opera ile sürekli ziyaret ettiğiniz siteleri tek bir sekmede görüntülemeniz, sekmeler arasında hızlı geçiş mobil kullanıcıları cezbediyor..


Son Güncelleme: 22.09.2015 02:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yakupppp 2015-09-28 17:23:23

internette en büyük, limitsiz ve ücretsiz depolama alanı!

http://kutucugum.com/

limitsiz ve bedava