Rota ve yol tarifi artık cebinizde!

Rotanız cebinize geliyor

07 Ağustos 2014 Perşembe 20:37
Rota ve yol tarifi artık cebinizde!






Seyahatlerde harita ve internet dönemi bitti. Şehirlerarası Mesafe” uygulaması başladı.

Mobil uygulama sektörünün Türkiye’deki öncülerinden olan Arox Bilişim tarafından geliştirilen “Şehirlerarası Mesafe” uygulaması ile artık bütün mesafeler cebinize geldi.

Sürücülerin, iki şehir ya da ilçe arasındaki mesafeyi ölçmek için artık harita ya da internete ihtiyaç duymasına gerek kalmadı. “Şehirlerarası Mesafe” ugulaması Türkiye’nin bütün şehirleri ve ilçeleri arasındaki uzaklıkların bilgisini veriyor.

Bugüne kadar 400 binin üzerinde kullanıcı tarafından indirilen uygulama sayesinde ayrıca rota ve yol tarifi de almak mümkün. Uygulama, İstanbul şehir merkezinden Taksim’e, Ankara şehir merkezinden Kızılay’a olan mesafe bilgisini verirken, varmak istediğiniz noktaya en kısa ve doğru yoldan ulaşmanızı da sağlıyor.

Ayrıca uygulama, mesafeler ya da yol tarifi konusunda destek isteyen arkadaşlarınızla rota ve yol tarifini sms ve mail olarak da paylaşmanıza imkan veriyor.

Mobil uygulama pazarının Türkiye’deki öncülerinden olan Arox Bilişim, bugüne kadar 72 iOS, 24 Android, 6 Blackberry ve 3 Windows Phone uygulaması geliştirdi. Bu uygulamalarda 3 milyon tekil kullanıcıya ve toplamda 3.5 milyon toplam indirilme sayısına ulaşıldı. Bu rakamlar ile Arox, Türkiye’deki her 100 akıllı telefon kullanıcısından 20’sinin hayatına bir şekilde girmiş durumda.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.