Teknolojik Babalara Dünyanın En Hafif D-SLR Makinesi: Canon EOS 200D

Teknolojiyi yakından takip eden ve fotoğraf çekmekten keyif alan babalar için Canon EOS 200D, yüksek görüntü kalitesi ile Babalar Günü'nün en dikkat çekici hediyesi oluyor.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 20:06
Teknolojik Babalara Dünyanın En Hafif D-SLR Makinesi: Canon EOS 200D






Teknolojik Babalara Dünyanın En Hafif D-SLR Makinesi: Canon EOS 200D


Babalar Günü yaklaşırken hediye arayışı da hız kazanıyor. Teknolojiden vazgeçemeyen babalar için Canon hikayeleri ölümsüzleştirecek hediye alternatifi EOS 200D'yi sunuyor.

Teknolojiyi yakından takip eden ve fotoğraf çekmekten keyif alan babalar için Canon EOS 200D, yüksek görüntü kalitesi ile Babalar Günü'nün en dikkat çekici hediyesi oluyor. Herkesin yanında rahatlıkla taşıyabileceği dünyanın en hafif D-SLR makinesi Canon EOS 200D, sunduğu üstün görüntü kalitesi sayesinde de hikayelere değer katarak onları ölümsüzleştiriyor.

Canon EOS 200D, optik vizör, dokunmatik ekran özellikleriyle güzel karelerin hızlıca yakalanmasını sağlıyor. Şık tasarıma, siyah, gümüş ve beyaz renk seçeneklerine sahip fotoğraf makinesi akıllı telefonlar aracılığıyla görüntü paylaşımını kolaylaştırıyor. Dünyanın prestijli fotoğraf ödüllerinden olan TIPA 2018'den "En İyi D-SLR Amatör" kategorisinden ödüllü EOS 200D, dual piksel CMOS AF netleme özelliğiyle en hareketli anları bile hızlıca kaydediyor.Wi-fi özelliği sayesinde EOS 200D, çekilen fotoğrafları anında akıllı telefon ve tabletlere aktarıp sosyal medyada paylaşma imkanı sağlıyor.

Canon EOS 200D Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 2499 TL 

Canon EOS 200D Özellikleri:

24.0 Megapiksel çözünürlük
1,6x Çarpanlı APS-C Sensör boyutu
Digic 7 işlemci
Dual Pixel CMOS AF Odaklama Teknolojisi

Wi-Fi & NFC & Bluetooth Bağlantı
1/4000 Enstantane Hızı
1080p 60fps Video Çekimi
Selfie Modu
3.0" Hareketli ve Dokunmatik LCD ekran (1040K) noktalı ekran

Son Güncelleme: 21.05.2018 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.