YouTube videolarını donmadan izleme

YouTube videoları artık takılmadan izlenebilecek.Özellike internet ayarlarında sorun yaşan kullanıcılar için gerekli bir şeydi.

25 Temmuz 2014 Cuma 18:25
YouTube videolarını donmadan izleme






YouTube videoları donmadan izleme

YouTube videoları artık takılmadan izlenebilecek.Özellike internet ayarlarında sorun  yaşan kullanıcılar için gerekli bir şeydi.Film veya müzik dinlerken takılmalar oluyor ise bunların çözümü artık mümkün.

Google, YouTube’da video izlerken yaşanan takılma ve yavaş yüklenme sorunlarının kendisinden kaynaklanmadığını açıkladı ve yeni geliştirdiği Video Kalite Raporu ekranını devreye soktu.

Dünyanın en popüler video paylaşım portalı YouTube, neredeyse tüm internet kullanıcılarının en uğrak sitelerinden bir tanesi. Her gün üzerinden milyonlarca video izlenen YouTube, bazen kullanıcıları yavaş yükleme ve takılma sorunları ile çileden çıkarıyor. Google ise bu sorunlar yüzünden suçlanması gerekenin kendisi olmadığını belirtiyor.

youtubeGoogle uzun bir süredir, videoların yüklenme problemlerinin internet servis sağlayıcılarından kaynaklandığını söylüyordu. YouTube’a yeni eklediği Video Kalite Raporu açılır pencereleri ile de bu iddiasını kanıtlamaya başladı. Bu pencereler, izlemeye çalıştığınız videonun neden takıldığını ve yavaşladığını size söylüyor.

İnternet bağlantı hızınızı, bölgede bulunan diğer sağlayıcıların sunduğu hızları gösteren ve kendi hızınızı diğer sağlayıcıların sundukları ile karşılaştırmanızı sağlayan bu pencere, bağlantı verilerinizden yola çıkarak, videoyu hangi kalitede izlemeniz gerektiğini de bildiriyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.