Tarihi sarnıçta gastronomi yolculuğu | Defne Restoran

Sarıyer’deki tarihi Kocataş ve Sait Paşa Yalıları’nın bahçesinde konumlanan defne ağacının adını alan Defne Restoran, ezberleri bozmaya geliyor.

25 Ağustos 2020 Salı 08:24
Tarihi sarnıçta gastronomi yolculuğu | Defne Restoran






Tarihi sarnıçta gastronomi yolculuğu | Defne Restoran

Boğaz’ın İncisi” olarak adlandırılan Sait Paşa Konağı’nın tarihi sarnıcını da içerisine alan Defne, menüsüyle lezzet tutkunlarına günün her saatinde dünya turu vaat ediyor. Mekan, Eat With Six Senses felsefesiyle sağlığınızı, İstanbul Boğazı manzarasıyla da ruhunuzu doyuracak.

Sait Paşa Konağı’nın yanında yer alan eski bir sarnıcın restore edilmesiyle hayata geçirilen Defne restoran, orijinal yapısı ve mimari dokusu korunarak Six Senses dokunuşlarıyla misafirlerine ev sahipliği yapıyor.

Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul bünyesinde yer alan Defne Restoran, küresel ile yereli, geleneksel ile moderni ve sürdürülebilir lüks anlayışını menüsünde harmanlıyor.

Muhteşem Boğaz manzarası ve doğayla iç içe konumuyla, şehirden uzaklaşmanın huzurunu hissedebileceğiniz Defne Restoran, kahvaltı, brunch, öğle yemeği ve akşam yemeği seçenekleriyle, günün her saatinde vakit geçirebileceğiniz bir durak... Yaz mevsiminin son günlerinden faydalanarak, dilerseniz sarmaşıklarla kaplı terasında, dilerseniz avludaki havuzun yamacında kendinize ve sevdiklerinize özel anlar yaratabilirsiniz.

Ev yapımı fermente içecekler, şuruplar, kombucha gibi bağışıklık sisteminize sayısız fayda sağlayan özel lezzetlerin yanı sıra, menüsündeki özenle seçilmiş ürünlerden hazırlanan ve şeflerimizin yaratıcılığı ile harmanlanmış Türk mezeleri, Sarıyer’in yerli balık pazarından günlük olarak temin edilen balık çeşitleri keyifli anlarınıza eşlik ediyor.

Menüsünde Eat With Six Senses felsefesiyle doğal malzemelerin, yerel ve sürdürülebilir ürünlerin kullanıldığı Defne Restoran, sağlıklı ve zinde bir lezzet deneyimi sunarken, İstanbul Boğazı manzarasıyla da şehrin karmaşasından bir adımda uzaklaşmak ve dinlenmek için ideal bir alternatif sunuyor.

Six Senses Hotels Resorts Spas Hakkında: Six Senses, Evason ve Six Senses Spas isimleri altında 21 ülkede 18 otel ve 30 Spa tesisi ile hizmet verilmekte olup önümüzdeki dönemde 19 yeni tesis açılışı planlanmaktadır. Six Senses, IHG® (InterContinental Hotels Group) ailesinin bir üyesidir.

Six Senses Hotels and Resorts: Topluma, sürdürülebilirliğe, duygusal misafirperverliğe, bedensel&ruhsal iyilik haline sıradışı bir dokunuşla liderlik taahhüdünde bulunmaktadır. İster enfes bir adada muazzam bir tatil köyü, ister dağlık bir alanda sessiz ve huzurlu bir dinlenme yeri ya daşehir oteli olsun, vizyonumuz her zaman aynıdır : Misafirlerimizin duyularını yeniden uyandırmak, böylece seyahatlerinin arkasındaki amacı hissetmek ve nihayetinde kendileriyle, başkalarıyla ve etraflarındaki dünyayla yeniden bağlantı kurmalarını sağlamak.

Six Senses Spas: 14 ayrı bağımsız Spa merkezinde ve tüm Resort’larda uzman terapistler eşliğinde uygulanan çok çeşitli bütünsel sağlık, yenilenme ve güzellik bakımları. Yüksek teknoloji ürünler ve yüksek dokunuşlu yaklaşım ile misafirleri ilerlemek istedikleri sağlıklı yaşam yolunda kişiselleştirilmiş programlarla destekliyoruz.

Six Senses Residences: Şık bir şekilde döşenmiş özel villa veya dairenizin sıcak atmosferinde, kişisel dokunuşlarınızı kapsayan aynı zamanda içinde bulunulan yerel toplumun tüm benzersiz olanaklarını sağlayan, doğanın amaçladığı hoşgörülü bir yaşam şeklini destekliyoruz. Her biri gelecek nesiller için uzun vadeli yatırımlar olan üst düzey restoranlar, sağlıklı yaşam programlarına liderlik ve dünya çapında diğer Resort’larda özel statü sahibi olma faydalarını sağlıyoruz.

Evason: Six Senses'in ödünsüz sosyal ve çevresel sorumluluk felsefesini paylaşan eşsiz iki tesis, bir yanda tüm aile bireylerinin seveceği çeşitli kişisel deneyimler sunarken, diğer yanda güçlü bir değer odağı sağlamaktadır.

Anahtar Kelimeler:
Defne RestoranSarıyerDefne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.