3 kişinin öldüğü kazadan sonra sürücüye linç girişimi

Konya'da sık sık ölümlü kazaların meydana geldiği İsmil Mahallesi sakinleri sonunda isyan etti, yolu trafiğe kapattı

07 Temmuz 2014 Pazartesi 07:56
3 kişinin öldüğü kazadan sonra sürücüye linç girişimi






3 kişinin öldüğü kazadan sonra sürücüye linç girişimi


Konya'da sık sık kazaların meydana geldiği İsmil Mahallesi'nde vatandaşlar isyan etti. Son olarak 3 kişinin öldüğü kaza yerine gelen vatandaşlar bir TIR'la yolu kapattı. Bu sırada bir sürücüyü de linç etmeye kalktı.
Konya’da tanker ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine toplanan vatandaşlar karayolunu TIR’la trafiğe kapattı. Jandarma, yolu kapattıkları için kendilerine tepki gösteren bir sürücüyü linç etmek isteyen kalabalığı havaya ateş ederek durdurmaya çalıştı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi İsmil Mahallesi Konya Karapınar karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmil kavşağında çimento tankeri ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerinde toplanan mahalle sakinleri, karayolunu tedbir alınmadığı için TIR’la trafiğe kapattı. Bunun üzerine olay yerine jandarma ve polis sevk edildi. Polis ve jandarmaya zorluk çıkaran vatandaşlar, kendilerine yolu açmaları için tepki gösteren bir sürücüyü de linç etmek istedi. Çıkan arbede üzerine jandarma havaya uyarı ateşi açarak, kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Vatandaşların halen karayolunu kapalı tuttuğu ve olay yerindeki gerginliğin sürdüğü bildirildi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.