Akdeniz Güvenlik iştirakler​iyle de büyüyor

Akdeniz Güvenlik yüzde 99 hissesine sahip olduğu Atak Güvenlik'le güvenlik sektöründe yeni ihaleler kazanarak büyümesini sürdürüyor

10 Ekim 2013 Perşembe 14:42
Akdeniz Güvenlik iştirakler​iyle de büyüyor






Akdeniz Güvenlik'in yüzde 99 oranında ortak olduğu Atak Güvenlik, elektrik dağıtımını yapan Dicle EDAŞ ve bağlı müdürlüklerinin bir yıl süreli koruma ve güvenlik hizmeti ihalesini 9.9 milyon lira bedelle aldı. Atak Güvenlik bu ihaleyle Diyarbakır, Urfa, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak'a yayılan bir alanda 254 personelle elektrik dağıtımının güvenliğini sağlayacak, kaçak ve kayıpların önlenmesinde rol oynayacak.
Atak Güvenlik 2010 yılından beri Akdeniz Güvenlik bünyesinde yer alıyor.
Türk Telekom’dan Adalet Bakanlığı’na, İstanbul Üniversitesi’nden Sosyal Güvenlik Kurumu’na pek çok özel  şirkete ve kamu kuruluşunun güvenliğini sağlayan Akdeniz Güvenlik Türkiye’nin 76 ilinde ve Irak, Libya gibi yurt dışında 10 bin personeliyle hizmet veriyor.
Akdeniz Girişim Holding bünyesinde yer alan Akdeniz Güvenlik Borsa İstanbul’da işlem gören tek güvenlik şirketi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.