FENERBAHÇE, TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLANDI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 7.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
FENERBAHÇE, TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLANDI






Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında kendi evinde Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlandı.
Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, oyuncuların taktiksel ve bireysel çalışmalarıyla tamamlandı.
Dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda gribal enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle takımdan ayrı sahada düz koşu çalışması yapan oyuncular Mehmet Topal ile Bekir İrtegün takımdaki yerlerini aldı. Bu 2 oyuncuda çalışmaların tamamında takımla çalıştı. Raul Meireles ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.