Kadınlar hamamında şoke eden olay; 18 kadın zehirlendi

Kadınlar hamamında şoke eden olay. Kadınların hamam sefası az daha faciaya neden oluyor. 18 kadın zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu.

02 Ocak 2019 Çarşamba 22:02
Kadınlar hamamında şoke eden olay; 18 kadın zehirlendi






Kadınlar hamamında şoke eden olay; 18 kadın zehirlendi


Hatay’ın Dörtyol ilçesinde hamama giden 18 kadın hastanelik oldu. Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde hizmet veren bir hamama giden kadınlardan bazıları bir süre sonra fenalaştı. İçeride bulunanlar durumu yetkililere bildirerek yardım istedi. 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından içeride bulunan 18 kadın zehirlenme belirtileri ve şikayeti üzerine Dörtyol devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KİMYASAL MADDELERİN KOKUSU MU SEBEP OLDU?

Edinilen ilk bilgilere göre yetkililer, zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alınan ve ayakta tedavi edilen şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerek, hamamda bir gün önce temizlik yapıldığı zehirlemeye kullanılan kimyasal maddelerin sıcak su ile teması sonrası oluşan ağır kokunun neden olmuş olabileceğinin değerlendirildiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.