Meşhur At Eğitmeni Türkiyede

Ünlü At Eğitmeni Türkiye'ye Geldi

13 Temmuz 2014 Pazar 17:16
Meşhur At Eğitmeni Türkiyede






Türkiye'de ilk gösterilerini iki ay önce İstanbul'da yapan "Atların Efendisi" topluluğu, 5 yıl boyunca her yıl Antalya'da sahne alacak.
Dünyanın dört bir yanında en fazla 6 hafta gösteri sunan "Atların Efendisi" topluluğu, ilk kez Antalya'da 3,5 ay kalacak.  Türkiye'de ilk gösterilerini İstanbul'da sunduktan sonra Antalya'ya gelen topluluk, ilgi görmesi üzerine 5 yıl boyunca 3,5 ay burada kalma kararı aldı.
Turizm merkezi Belek'te kurulan "Ulusoy Arena"da gösterilerini sunan "Atların Efendisi" grubu bünyesinde dünyaca ünlü 60 atın (endülüs, shire ve pony cinsi) yanı sıra İspanya, İtalya ve Özbekistan'ın ünlü at eğitmenleri de yer alıyor.

MİNİ AT ÇİFTLİĞİ
Atların yanı sıra gösterilerin yapıldığı alan da dikkat çekiyor. 20 dönümlük arazide atların gösteri yaptığı basketbol sahası büyüklüğündeki alanda 180 ton özel kum kullanılıyor. 20 bin 500 kişilik tribün oluşturulan ve 127 personelin çalıştığı alanda ayrıca mini at çiftliği de kuruldu.

Atlar, özel hazırlanan yiyeceklerle beslenirken, bakımlarında da özel şampuanlar kullanılıyor ve her gün eğitmenleriyle özel antrenman yapa gösterilere hazırlanıyor.
İnsanlar ve atlarının duygusal hikayesini anlatan gösteri, turistler tarafından yoğun ilgi görüyor. Haftada üç gün gerçekleşen gösteri, 5 yıl boyunca turizm sezonunda konuklarıyla buluşacak.

‘AT BAMBAŞKA BİR ŞEY’

Projenin Türkiye temsilcisi Özkan Ulusoy, yaptığı açıklamada, "Atların Efendisi"nin ilk gösteriminin İstanbul'da yapıldığını, büyük beğeniyle izlendiğini söyledi. Antalya’da da aynı ilgiyi gördüklerini belirten Ulusoy, "Eylül sonuna kadar Antalya'da gösteri yapacağız. Antalya’yı fethettik. İnanılmaz sevgi gösterisinde bulunuluyor" dedi.
Gösteri yapan atların çok özel Endülüs atları olduğunu dile getiren Ulusoy, Antalya'da izleyici sayısının ciddi rakamlara ulaştığını kaydetti. 3,5 ay boyunca Antalya'da gösteri sunacaklarını ifade eden Ulusoy, şöyle konuştu:
"At bambaşka bir şey. Bunun şovu ve gösterisi olduğu zaman Türkiye’ye gelen turist rağbet gösteriyor. İspanya, Almanya, Brezilya, Las Vegas, Monaco gibi birçok yerde gösteri yaptık. Burada ise 5 yıl gösteri yapmayı planlıyoruz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.