TOKAT’TA KURBANLIKLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Tokat’ta yağmurlu havada kurulan çadırlarda kurbanlıklar görücüye çıktı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
TOKAT’TA KURBANLIKLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI






Tokat’ta yağmurlu havada kurulan çadırlarda kurbanlıklar görücüye çıktı.
Sivas Caddesi Kemer Mahallesi’nde kurulan çadırlarda kurbanlık satışları başladı. Kurbanlık Hayvan Pazarı Sorumlusu Ayhan Şimşek, Tokat’ta yeni kurban çadırlarının kurulmaya başladığını söyledi. Yağmur yağışı nedeni ile oluşan çamurun giderilmesi ve vatandaşların rahatça gezebilmesi için çalışma yaptıklarını ifade eden Şimşek, "Şu anda 25 çadır kuruldu. Bunun 42 çadıra kadar çıkmasını bekliyoruz. Vatandaşlar yeni yeni kurban pazarına gelip fiyat araştırmasına başladı” dedi.
Ortaören köyünden kurbanlık getiren Ahmet Sezer, 33 yıldır hayvancılık yaptığını belirterek, “Bu sene işler iyi değil. Kurbanlıkların fiyatları ağır, yem pahalı. 1 TL’den saman alıp yedirdik. Yemin torbası 50 TL. 1 yıldır bu hayvanları besliyoruz. Maliyetimizi karşılamıyor” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.