• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ali Erbaş'tan kızına zengin düğünü
Gündem
Yayınlanma: 17 Eylül 2026 - 14:46

Ali Erbaş'tan kızına zengin düğünü

Göreve yaptığı yıllarda Diyanet Kurumu'nda lüks ve şatafatın öncüsü olarak bilinen eski başkan Ali Erbaş'ın bu tutumu kızı için yapılan düğünde adeta zirve yaptı. 

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ali Erbaş'tan kızına zengin düğünü

Ali Erbaş'tan kızına zengin düğünü

 

Vatandaşlara 'düğünlerde şatafat ve israftan kaçınma' çağrısı yapan eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Bihter Serra Erbaş için iki ayrı kentte iki düğün yapması tartışma konusu oldu.

Yurttaşlara 'israf öğütleri' veren eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın küçük kızı Bihter Serra Erbaş için şatafatlı düğün dikkat çekti.

Erbaş, Sultangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürü Saim Demirci’nin oğlu Abdullah Azzam Demirci ile hayatını birleştiren İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu kızı Bihter Serra Erbaş için iki şehirde iki ayrı düğün yaptı.

5 YILDIZLI OTELDE LÜKS DÜĞÜN

Sözcü'nün aktardığına göre; ilk düğün, Sakarya’da Bahçesaray Düğün Salonu’nda yapıldı. Törene Sakarya Valisi Rahmi Doğan, AKP Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, eski milletvekilleri Şevki Yılmaz ve Recep Yıldırım, belediye başkanları, ilahiyat fakültesi dekanları, akademisyenler, müftüler ve din görevlileri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende Ali Erbaş dua etti ve tebrikleri kabul etti. 

İstanbul’un Şişli ilçesinde bulunan 5 yıldızlı Grand Cevahir Hotel & Convention Center’da da ikinci bir düğün yapıldı. “Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı kongre oteli”nin 2 bin 500 m2’lik balo salonu ise, Avrupa’nın en büyükleri arasında yer alıyor. Tesiste, 100 metrekarelik lüks kral daireleri de var.

LÜKS PAYLAŞIMLAR HESAP KAPATTIRDI!

Öte yandan lüks mekanlardan paylaşım yapan Bihter Serra Erbaş, özel şaraplarıyla bilinen lüks restorandan “Hafta sonu yorgunluğunu atma etkinliğidir” notuyla fotoğraf paylaştı.

Restoranda çorbanın 520, peynir tabağının 870, mezenin bin 400, levreğin 2.450 TL olduğu aktarıldı. Tartışmaların ardından Bihter Serra Erbaş, sosyal medya hesabını kapattı.

NİKAHI TARTIŞMALI DAMAT KIYDI 

Bihter Serra Erbaş ile Abdullah Azzam Demirci’nin nikahını ise, Ali Erbaş’ın damadı ve gerekli görev süresini tamamlamadan Beykoz Müftülüğüne atandığı iddiasıyla tartışılan Muhammed Likoğlu kıydı.

'DÜĞÜNLERİN SADE OLMASI LAZIM' DEMİŞTİ!

Görevde olduğu dönemde skandal açıklamalarıyla gündemden düşmeye eski Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş, lüks düğünlere yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kimin düğünü daha görkemli olacak, hangimiz çocuğumuzun düğününü daha şatafatlı salonlarda yapacağız; bunlar bizim medeniyetimize yakışmaz. Düğünlerin sade olması lazım. Şatafattan, israftan uzak durmalı.”

Ali Erbaş, kızı Şeyda Nur Erbaş Küçük için de, 2019 yılında Ankara ve Sakarya’da iki ayrı düğün düzenlemişti. Ankara’daki tören, kentin pahalı otellerinden Bilkent Otel’de gerçekleşmişti.
 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kaşif Kozinoğlu'nun saç örneğinden antimon maddesi bulundu
Kaşif Kozinoğlu'nun saç örneğinden antimon maddesi bulundu
Kapadokya'da peribacası çöktü, can kaybı ve yaralılar var
Kapadokya'da peribacası çöktü, can kaybı ve yaralılar var
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tahliye edildi
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tahliye edildi
Cumhuriyetimiz 103 yaşında | Sonsuza dek kutlu olsun
Cumhuriyetimiz 103 yaşında | Sonsuza dek kutlu olsun
Son Haberler
Krizin faturasını halk ödeyecek | Harçlara dev zam
Krizin faturasını halk ödeyecek | Harçlara dev zam
Yılmaz Erdoğan'dan 'kam davulu' sahnesi için özür
Yılmaz Erdoğan'dan 'kam davulu' sahnesi için özür
Dolandırıcılık için Çağrı Merkezi kurmuşlar
Dolandırıcılık için Çağrı Merkezi kurmuşlar
Kaldırımda tanımadığı kadına tokat atan şahıs tutuklandı
Kaldırımda tanımadığı kadına tokat atan şahıs tutuklandı
Tinder'da aşk tuzağı | Tuzağa düşürdükleri kişilerin hesaplarını boşaltmışlar
Tinder'da aşk tuzağı | Tuzağa düşürdükleri kişilerin hesaplarını...
Türk TIR'ı, İtalya'da silahlı 4 kişi tarafından gasp edildi
Türk TIR'ı, İtalya'da silahlı 4 kişi tarafından gasp edildi

Ana Sayfa
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.